- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
Kızlar belki yeri değil ama bana hemen cevap lazım Bacaklarıma 1 ya da 2 seans lazer epilasyona gitsem batıklar hemen yok olur mu? Tüylerin yok olmasından bahsetmiyorum, şu batık görüntüsünden bahsediyorum. Bir de yaz dönemi ya, sorun olur mu acaba? Balayına gideceğiz ve bacağımdaki noktalara artık bi şeyler yapmam gerekiyor. Jiletle alayım diyorum ama hemen sonuç verir mi ya da sonuç verir mi bilemiyorum. . Yaklaşık 1,5 ay vaktim var.
Bir de göğüs ucumda çıkıyor, onları alıyorum. Normalde sıkıntı olmuyor ama artık eşim yanımda olacak. Bi gün belli olsa aldığım çok fazla utanırım Onun için de bu 1 buçuk ay içinde lazere gitsem yine 1 - 2 seans en azından bir süre götürür mü? Çünkü balayından sonra da devam edeceğim lazere. Şu balayı günlerinde beni kurtaracak bir şeyler arıyorum açıkçası. .
Şimdiden teşekkürler. . (Bu kalbi çok sevdim bu arada)
11/06/2015: Kızlar bugün bacağımı duşta jiletle aldım, sonuç tam bi felaket oldu her iki bacağımdan, onlarca küçük noktadan kanama oldu. . Normal mi ki bu? Sanırım lazere gitmeden kurtulamıcam bu görüntüden.
Bir de göğüs ucumda çıkıyor, onları alıyorum. Normalde sıkıntı olmuyor ama artık eşim yanımda olacak. Bi gün belli olsa aldığım çok fazla utanırım Onun için de bu 1 buçuk ay içinde lazere gitsem yine 1 - 2 seans en azından bir süre götürür mü? Çünkü balayından sonra da devam edeceğim lazere. Şu balayı günlerinde beni kurtaracak bir şeyler arıyorum açıkçası. .
Şimdiden teşekkürler. . (Bu kalbi çok sevdim bu arada)
11/06/2015: Kızlar bugün bacağımı duşta jiletle aldım, sonuç tam bi felaket oldu her iki bacağımdan, onlarca küçük noktadan kanama oldu. . Normal mi ki bu? Sanırım lazere gitmeden kurtulamıcam bu görüntüden.
Son düzenleme: