Merhaba kadın kulubu üye arkadaşlarım
Size bir o kadar şaşırdığım ve ayrıca sinirlerimi bozan ne olduğu belirsiz yüzümde birden çıkan sivilce gibi kırmızı noktalar birsürüler
Bildiğiniz yüzüme koloni kurdular bağımsızlığını ilan ettiler mutlu mesut yaşıyorlar ve giderekte nüfusları çoğalıyor.
Hayretler içerisindeyim evet normalde cildinde ve yüzümde asla sivilce olmayan bir insanım alın bölgemde siyah noktalar çıkabiliyor o kadar.
Ama bu anlamsız bir gece de çıkan koloniyi anlamadım.
Düşünebiliyor musunuz uyuyorsunuz uyanıyorsunuz veee yüzünüzü tıkayacaksınız aynada her tarafınız benek benek bir sürü sivilce enkazı gibi
O gün aslında siteden taaa balkonundan kalkıp yanıma gelen biri ya sana çok nazar depdiriyotlar kem gözlere de hayatım dedi gelip şimdi ona kurdum kendimi acaba nazarı mı değdi günler aynı çünkü
Öte yandan sıkıntılı bir dönemdeyiz ama bu geçen seneden beri devam eden şeyler belki içimde atlatamadım ama hayat devam ediyor bu da hiç ummadıpımız bir anda olabilitesi yüksek gibi duran ikinci seçenek
Gelelim çözüme ne yapayım ben anlayamadım hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası şu haldeyken küçük kızöemin kontrolune bile asm ye götürmüş değilim artık her yer ateş gibi .
Be yapmalıyım ne önerirsiniz çıkmaza düştüm a dostlar bir yardım eli lütfen