• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çözüm bulmak istiyorum

jetli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
71
0
36
Ankara
her kadının tüy sorunu var bu kesin.ama hepsininde farklı bölgelerde tüy sorunu var.bazı şansız grup ben de dahil olmak üzere her bölgede tüy sorunuyla uğraşanda var.
merak ediyorum yüz,boyun,göğüs,sırt,kol,bacak,genital,popo üstü,parmak üstü ve kalan yerleri nasıl alıyorsunuz ?
yardımlarınızı bekliyorum

Ağda kullanmak en mantıklısı canım kullanabildiğin kadar. Ama arkadaşlar sırtlarını, göbeklerini falan sarı saç boyasıyla boyuyorlardı, en azından siyah durmayıp dikkat çekmesin diye.
Tüy sarartıcı krem uzatıyormuş tüyleri ama boyada öyle bi' sorun da kalmıyormuş.
Sırtında falan ağdadan çekiniyorsan deneyebilirsin sanırım.

Ağda kullanmak en mantıklısı canım kullanabildiğin kadar. Ama arkadaşlar sırtlarını, göbeklerini falan sarı saç boyasıyla boyuyorlardı, en azından siyah durmayıp dikkat çekmesin diye.
Tüy sarartıcı krem uzatıyormuş tüyleri ama boyada öyle bi' sorun da kalmıyormuş.
Sırtında falan ağdadan çekiniyorsan deneyebilirsin sanırım.

cevabınız için teşekür ederim.sırtım göğsüm yüzüm için lazer düşünemiyroum.çünkü olmayan bölgedede çıkartıcak.ağdayı ssırtta denemek istiyorum ama kendim yapamamki güvenilir kuaförde bulamıyorum.

Back