çözülemeyen sıkıntı

Sen o evden ayrilirsan onlar gecinemediklerini gorur, kardesin calismak zorunda kalir. Simdi sana guveniyorlar.
Annenin kisiligi boyle. Depresyonda olan bir insan yataktan kalkamaz.
Madem senin duzenini istemiyor, onu kendi duzeninde birak, kendine ayri bir duzen kur. Nohut oda bakla sofa kucuk de olsa ayri bir eve cik, kendi yaginla kavrul. Omur boyu kardesini besleyemezsin.
Buradan kimse annene care bulamaz. Annen babanin vefatindan sonra toparlanmamayi bahane gosterip mevcut duzeni bu sekilde devam ettiriyor. O halinden memnun. Memnun olmasa coktan tedavi icin doktora giderdi. Bu arada depresyonda olan birisinin kılıni kipirdatasi gelmez.

Son düzenleme:

Aileniz sizi de hasta eder kaçın gidin bence görüşmeyi en aza indirin

buzdolabı ve çürüyen malzemeler örnek vermek için dedim. yani bana yaptırmak istedikleri buna karşılık yaptıkları birbiri ile örtüşmüyor.bunu kabul etmiyor tek yaptığı beni suçlamak.ona bunu anlatmaktanda yoruldum.sorun ikisinde olsa da evde ben sorunmuşum gibi davranmaları bardağı taşıran son damla oldu.
ben depresyona girip içimden yaptırmaya zorladığı şeyi yapamamamı 30 senedir anlatamadım.

Herkes size yol gostermeye calisiyor. Bu evde kaldiginiz surece asıl siz depresyona gireceksiniz. Onlar halinden memnun. Cozum soyluyoruz: o evden ayrilin.
Ben olsam tayin olayiniz varsa tayin isterdim, baska sehirde is bulurdum ya da. Olmadi ayni sehirde kalmak zorunda olsaniz bile evinizi mutlaka ayirin..

Psikolojik rahatsızlığı varmı bilemem.doktor değilim ve hasta karşımda değilya….
Ama hijyen ve sınır problemi olduğu net

kiralık ev arıyorum kiralar uçuk yaz diye ev fiyatları da aynen bende öyle düşünüyorum onlar hayatından memnun. ev leş gibi olacak ona da eminim. ben gidince.

Canim psikolog degilim ama obsesif kompulsif bozukluk gibi duruyor. Duzen takıntısı var eşya atamama durumu var. Kayıplardan sonra belirgin bir şekilde arttığını beraberinde depresyonun da eşlik ettiğini duymuştum.
Cok iyi bir psikiyatr a gidin ve oncesinde siz doktorla konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…