• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözemiyorum :( neler oluyor bana?

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
296
53
Merhaba kızlar bu adet mi yerleşme mi anlamadım :KK43:
Adetlerim hep duzenlıdır ama ılk defa boyle bırsey yasıyorum neden olabılır elımde test de yok. kıstım yok hormonlarım normal.

sat: 22-27 subat

bat:23 mart

yumurtlama ve ilişki: 8 mart

16 mart gece ilişki sonrası hafif leke pembe kahve, sonrasında ve gündüz devam etmedi anlık bırseydı

17 ilişki olmadı, gündüz de temiz

18 ilişki oldu temiz herhangı bır leke olmadı

19 gece ilişki oldu çok hafif kahve-sarımsı leke belli belirsız sonrası yıne temızbu da anlık bıseydı

20 gündüz ilişki sonrası leke oldu ve devam ediyor pembe ve kahve tuvalet sonrası peceteye geliyor

21 ilişki olmadı leke hala devam ediyordu

ve 22 ye girdiğimiz bugun şu anda peçeteye silince bile belli belirsiz kahve sarımtırak yok denecek lekelenme

bunun dısında agrım sancım kaşıntım kokulu akıntım vs şikayetim yok sadece adet oldgum zamanda ki bacaklarımın halsizliğini yasıyorum, bazen basım donuyor

Merhaba kızlar bu adet mi yerleşme mi anlamadım :KK43:
Adetlerim hep duzenlıdır ama ılk defa boyle bırsey yasıyorum neden olabılır elımde test de yok. kıstım yok hormonlarım normal.

sat: 22-27 subat

bat:23 mart

yumurtlama ve ilişki: 8 mart

16 mart gece ilişki sonrası hafif leke pembe kahve, sonrasında ve gündüz devam etmedi anlık bırseydı

17 ilişki olmadı, gündüz de temiz

18 ilişki oldu temiz herhangı bır leke olmadı

19 gece ilişki oldu çok hafif kahve-sarımsı leke belli belirsız sonrası yıne temızbu da anlık bıseydı

20 gündüz ilişki sonrası leke oldu ve devam ediyor pembe ve kahve tuvalet sonrası peceteye geliyor

21 ilişki olmadı leke hala devam ediyordu

ve 22 ye girdiğimiz bugun şu anda peçeteye silince bile belli belirsiz kahve sarımtırak yok denecek lekelenme

bunun dısında agrım sancım kaşıntım kokulu akıntım vs şikayetim yok sadece adet oldgum zamanda ki bacaklarımın halsizliğini yasıyorum, bazen basım donuyor
Vallaa aynı bacak agrısını bende yaşadım kuzum ümitlendirmek istemem ama bebiş olabilir sende stres yapma elbette
Ama titriyordu bacaklarım , anlık başım dönüyordu
Bide tuhaf bi tat vardı ağzımda

Back