• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covit19 Ortaminda Sürücü Kursuna Giden Var mı?

Thallosofili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
3.629
6.451
158
Merhaba, Oglum üniversiteye gidiyor.Malum güz dönemi aciklamalarindan sonra online egitim görücek.Henuz ehliyet almamisti 21 yasinda.Bu dönem sürücü kursuna gitmesi gündeme geldi boş zamani oldugu icin.Yazin calismisti.Aranizda şu dönem sürücü kursuna giden var mi? Kurslar ne gibi önlemler aliyor virüse karsi? Tedirginim.Direksiyon egitimi de 15 gün sürüyor.Riski büyük gibi geliyor.Ertelese mi yoksa? Fikrinizi almak istedim.Tesekkur ederim simdiden.

direksiyon derslerinde kurs dikkatli davranıp arabaya 1'er öğrenci alsa bile o hoca mecburen yan koltukta oturuyo ve her gün onlarca kişiyle muhattaplar.Eğer izole bir hayatınız varsa ertelesin.Teorik dersleri de online yapan tek tük duydum gerisi kişi azaltıp çağırıyo sınıfa topluyo.Tedbir kapsamında yakında yeniden kapatılma ihtimali var bi de.Yani isterseniz kursu belirleyip telefon edip bi sorun

direksiyon derslerinde kurs dikkatli davranıp arabaya 1'er öğrenci alsa bile o hoca mecburen yan koltukta oturuyo ve her gün onlarca kişiyle muhattaplar.Eğer izole bir hayatınız varsa ertelesin.Teorik dersleri de online yapan tek tük duydum gerisi kişi azaltıp çağırıyo sınıfa topluyo.Tedbir kapsamında yakında yeniden kapatılma ihtimali var bi de.Yani isterseniz kursu belirleyip telefon edip bi sorun
Evet aradim sinif icinde kisi sayisini azaltmislar,online degil.Şu ortamda güvenilirligi ve daimligi şüpheli.Para bile yanabilir.Ertelemek en mantiklisi,tesekkur ederim.

Ben gittim. Haziran başı falandı. Öğrenci sayısını azaltmışlardı, bir de aradaki zamanı uzatmışlardı. Yani bir öğrenciden sonra dezenfekte edip, havalandırıp 1 saat sonra yeni öğrenciyi alıyorlardı. Maske ve eldiven takmak zorunluydu. Bence gidilebilir.Hala tamamen izole misiniz bilmiyorum ama ben hergün işe toplu taşıma ile gittiğim için bana riskli gelmedi. Çünkü zaten işe gidiyorum, metroya biniyorum aynı hesap

Ben gittim. Haziran başı falandı. Öğrenci sayısını azaltmışlardı, bir de aradaki zamanı uzatmışlardı. Yani bir öğrenciden sonra dezenfekte edip, havalandırıp 1 saat sonra yeni öğrenciyi alıyorlardı. Maske ve eldiven takmak zorunluydu. Bence gidilebilir.Hala tamamen izole misiniz bilmiyorum ama ben hergün işe toplu taşıma ile gittiğim için bana riskli gelmedi. Çünkü zaten işe gidiyorum, metroya biniyorum aynı hesap
Siz nornallesme basladiginda gitmişsiniz. Şu an vakalar ger gecen gün artiyor :( Yarım bile kalabilir kapanirsa diye erteledik simdilik.Sizin gittiginiz zaman vakalar 700_800 en dusuk rakamlardaydi yanlis hatirlamiyorsam .iyi ki gitmissiniz,hayirli ugurlu olsun belgeniz.

Şubat ayında yazılmıştım Ben iki hafta önce sınava girdim eldiven maske ateş ölçme dezenfektanlar falan oluyor yani en azından benim gittiğim kursta çok şükür bişey olmadı ama yine de mecburiyet yoksa ertemenşz iyi olur

Bende gıttım ama vakanın az oldugu donem ve normalleşme basladıgında. Benım fıkrım suan zorunlu degılse eretelenebılır.

zeynepp444 zeynepp444 Polo33 Polo33 Evet erteledik .Su sira kurslara güvenmek maalesef zor.Sizlerin de hayirli olsun belgeleriniz.Ilk normallesmede haziranda olsaydi belki ama şu an her sey muamma.Hayirlisi insallah.

Back
X