Arkadaslar is yerinde birisi herkese bulaştırdı.biraz gerginlik biraz şüpe icindeyiz servisce.şu siralar
Su belirtiler var bende ve is arkadaslarimda
Önce
bogaz ağrısı soguk birsey yemiş terli terli soguk suyu çekmiş gibi.
Mide dış kaslarinda ilk defa yarim mekik calismis gibi et kesnigine benzer hafif ağrı hareket ettikçe
Sonra bogaz yanmasi
Hapşırınca bogaz ciger agzindan kacip gidecek gibi acimasi.
Geniz kulak kaşınması
Gece tikali gündüz contasi kopuk çeşme gibi akmasi bitmeyen burun.
3. Gün balgamli öksürük hafif öksürünce cigerde batma hissi.
Gripim deyince acilden tahlili aldilar.
Bogaz dibim genzim bi tuhaf oldu. sonuc çıkana kadar ilac yazmadilar.eczaneden aldim birseyler
Onlar ile iade ediyorum.bi parca iyiyim.yeni varyantin karantinasi 20gun.negatif cikarsa yine acile gidip testimi gosterip acilden muayene olabilirmiyim?aile hekimleri biz cikana kadar kapanıyor. Mesai sonsasi acile gitmek zorunda kaliyoruz.başka islwrim için izin aldim bu grip cok süpriz oldu.
Su belirtiler var bende ve is arkadaslarimda
Önce
bogaz ağrısı soguk birsey yemiş terli terli soguk suyu çekmiş gibi.
Mide dış kaslarinda ilk defa yarim mekik calismis gibi et kesnigine benzer hafif ağrı hareket ettikçe
Sonra bogaz yanmasi
Hapşırınca bogaz ciger agzindan kacip gidecek gibi acimasi.
Geniz kulak kaşınması
Gece tikali gündüz contasi kopuk çeşme gibi akmasi bitmeyen burun.
3. Gün balgamli öksürük hafif öksürünce cigerde batma hissi.
Gripim deyince acilden tahlili aldilar.
Bogaz dibim genzim bi tuhaf oldu. sonuc çıkana kadar ilac yazmadilar.eczaneden aldim birseyler
Onlar ile iade ediyorum.bi parca iyiyim.yeni varyantin karantinasi 20gun.negatif cikarsa yine acile gidip testimi gosterip acilden muayene olabilirmiyim?aile hekimleri biz cikana kadar kapanıyor. Mesai sonsasi acile gitmek zorunda kaliyoruz.başka islwrim için izin aldim bu grip cok süpriz oldu.