• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covidim

ad-en

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
270
66
18
29
Kızlar iyi akşamlar 3kere covid geçirdim
Şuan karantinadayım 4. Günüm de -4 gündür geçmeyen boğaz ağrım var ne yapmam lazım ????? bu tarz birşeyle karşılaşan covitken boğaz agrısı yaşayan ?

Şuan karantinadayım 4. Günüm de -4 gündür geçmeyen boğaz ağrım var ne yapmam lazım ????? bu tarz birşeyle karşılaşan covitken boğaz agrısı yaşayan ?
Oldum olası grip olduğumda turşu suyu içerdim. Covid olduğumda da içtim faydasını gördüm. (zararı var mıdır bilmiyorum ben yararını gördüm) bol su ve meyve tüketin. Bir de eczanelerde falan atom çayı olarak da bilinen kış çayları var. Boğaz ağrısına birebir.Geçmiş olsun.

Sirkeli su iç

1 çay kaşığı toz zencefil, dilimlenmiş yarım limon, bir cezvede 1-2 bardak suyla kaynatın. Tam ölçüsü bu.

Sarımsak kürü yapın. Sarımsak, karabiber ve balı karıştırın. Çok az da limon sıkıp için. İyileşene kadar her gün yapın.

turşu suyu limon suyu bol sıvı gerekmedikçe konuşma

Back