S sesbcr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 15 Eylül 2021 6 -4 1 30 15 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sesbcr #1 Dün itibariyle covid aşısı oldum. 3 aylık bir bebeğim var aktif bi şekilde emziriyorum. Bu konuda tereddüt yaşayanlar????
Dün itibariyle covid aşısı oldum. 3 aylık bir bebeğim var aktif bi şekilde emziriyorum. Bu konuda tereddüt yaşayanlar????
gnalcakan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 331 1.092 33 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sesbcr #2 sesbcr .!.: Dün itibariyle covid aşısı oldum. 3 aylık bir bebeğim var aktif bi şekilde emziriyorum. Bu konuda tereddüt yaşayanlar???? Genişletmek için tıkla... ben doktorla konustum bu konuyu hamileyken olmustum doktor bey de demisti ki emziren anneler de oluyor bir sorun teskil etmez ne guzel cocuga da antikor geciyor demisti
sesbcr .!.: Dün itibariyle covid aşısı oldum. 3 aylık bir bebeğim var aktif bi şekilde emziriyorum. Bu konuda tereddüt yaşayanlar???? Genişletmek için tıkla... ben doktorla konustum bu konuyu hamileyken olmustum doktor bey de demisti ki emziren anneler de oluyor bir sorun teskil etmez ne guzel cocuga da antikor geciyor demisti