• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COVİD YOĞUN ÖKSÜRÜK?? LÜTFEN YARDIM

sesssizz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
25
6
1
34
İyi akşamlar öncelikle şuan annem covid pozitif tedavisi evde sürüyor pazar gününden beridir karantinadayiz. ilaç getirildi sağlık bakanlığından ilacı bitti sayılır nereydese 5 günlük bir tedaviydi. ama ANnemin balgamlı öksürüğü hala devam ediyor ve son iki gündür oksururken sirtlarkm agiyor diyor? Filyasyondan arayan soran yok maalesef.. yaşayan bilgi edinen var mı evde bitkisel ne iyi gelir balgamlı öksürüge???

İyi akşamlar öncelikle şuan annem covid pozitif tedavisi evde sürüyor pazar gününden beridir karantinadayiz. ilaç getirildi sağlık bakanlığından ilacı bitti sayılır nereydese 5 günlük bir tedaviydi. ama ANnemin balgamlı öksürüğü hala devam ediyor ve son iki gündür oksururken sirtlarkm agiyor diyor? Filyasyondan arayan soran yok maalesef.. yaşayan bilgi edinen var mı evde bitkisel ne iyi gelir balgamlı öksürüge???
Geçmiş olsun öncelikle eşimde aynı şekilde ben her sabah bir çay kaşığı zerdeçala bir tatlı kaşığı bal ekleyerek macun kıvamında yedirdim
Öksürük bi nebze daha iyi ama eşim zatürre oldu maalesef biraz sıkıntılı geçiyor bizde süreç rabbim annenize şifa versin

Geçmiş olsun öncelikle eşimde aynı şekilde ben her sabah bir çay kaşığı zerdeçala bir tatlı kaşığı bal ekleyerek macun kıvamında yedirdim
Öksürük bi nebze daha iyi ama eşim zatürre oldu maalesef biraz sıkıntılı geçiyor bizde süreç rabbim annenize şifa versin
Nasıl zatürre oldu? Sarımsak bal zencefil tarçın karıştırıp veriyorum bende ama daha fayfasjnj göremedim 😔 Allah razı olsun geçmiş olsun

Teşekkür ederim eşimde hemen tutulum oldu maalesef ilk başlarda iyiydi 7. 8. günden sonra yüksek ateş vs zatürre olduğunu öğrendik

Amin inşallah annenizin ilerlemeden geriler allah şifa versin
Yarın hastaneye yatış yapılacak bizim

İstanbuldayız maalesef
İlk bi iki gün çok yoğun takip edildik sonrası hiçlik bi başımıza kala kaldık öylece

Ambulansı arıyorsun vefa hattına yönlendiriliyor yarım saat bi saat falan bekletiliyorsunuz sonra ambulans isteniyor bi saatte de o geliyor 2 saat boyunca Allah’a emanet tedirginlik içinde bi bekleyiş

Ambulansı arıyorsun vefa hattına yönlendiriliyor yarım saat bi saat falan bekletiliyorsunuz sonra ambulans isteniyor bi saatte de o geliyor 2 saat boyunca Allah’a emanet tedirginlik içinde bi bekleyiş
Bir yakınim aradı 112yi kendi imkanlarinla teste git denildi
... Eşi pozitifdi oda temaslı sayılıyordu

S. A arkadaşlar bizde eşimle temaslı olduğumuz o cm izole edildik evdeyiz ama benim sırtım ve bacaklarım kasıklarım böbrek yerleirm aşırı ağrıyor ve basım birde . Filyosyin ekibi ilk gün geldi test yapmadı gitti. Sizce arayıp sormalimiyim kaç gündür agrinkesici kas gevsetici içiyorum kendimce

S. A arkadaşlar bizde eşimle temaslı olduğumuz o cm izole edildik evdeyiz ama benim sırtım ve bacaklarım kasıklarım böbrek yerleirm aşırı ağrıyor ve basım birde . Filyosyin ekibi ilk gün geldi test yapmadı gitti. Sizce arayıp sormalimiyim kaç gündür agrinkesici kas gevsetici içiyorum kendimce
Geçmiş olsun kaç gündür var şikayetleriniz

Dağlarda yetişen kekik korona virüsün can düşmanı. Avrupa ülkeleri almak için sırada. Bir kaşığı bile yeterli oluyor​

Korona virüs pandemisi tüm dünyayı korkutmaya devam ederken bilim dünyası ise aşı ve ilaç çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Türkiye'de gıda takviyesi üreten Carmed İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, kekik bitkisinin içinde bulunan "karvakrol" isimli maddenin korona virüse karşı koruyucu olduğunu iddia etti. Avrupa ülkelerinin kekik almak için sırada olduğu belirtildi.​

Çam kozalagi şurubu var cigerlere cok iyi geliyo, astım bronşit gıbi hastalıkları olanlara çamlık ormanlık yerler iyi gelir ya onun gibi. Çam kozalağı kaynatıp satan sayfalar var instagramda. Aktarlarda falan var mıdır bilmiyorum ama araştırıp alın bence

Merhaba, öksürük için bol su içsin. Su hem göğsü yumuşatır, öksürüğü azaltır hem de virüsün akciğere inmesini önler. Maalesef bu belirtileri bir süre yaşayacak. Hastaneye gitse de, filyasyon ekipleri arayıp sorsa da yapılacak bir işlem yok. Nefes darlığı boyutuna gelirse iş, vakit kaybetmeden 112 kkm ile görüşün.

Back