- 28 Şubat 2019
- 4.674
- 11.178
- 208
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Aa hemşeri çıktıkAlmanya
Ankara şehir hastanesinde yaptırdım
ay ben olsam kesın yer yutardım o kamerayı allah affetsınBen yaptırmadım ama daha önce o şekilde burnumdan girilen kamerayla boğazıma bakıldı. Yutacağımı sanmıştım o kamerayı o kadar indirdiler. Ondan daha kötü olamaz diye düşünüyorum ki o bile acımamıştı.
Aa hemşeri çıktık
Almanya türkiyedeki testi kabul ettimi yoksa orda havalimaninda yeniden mi yaptilar?
Yanlış hatırlamıyorsam zaten yutkunmamı istemişlerdi biraz daha aşağı indirebilmek içinay ben olsam kesın yer yutardım o kamerayı allah affetsın
Inşallah bende de öyle olurBizim eyaletin sağlık bakanlığına maille yolladım raporu, tamam karantinaya gerek yok dediler. Hastane İngilizce/Almanca da çıktı veriyor ondan kapın derim
Şöyle oldu pasaport kontrolü geçtim, bavulumu kaptım sonra çıktım gittim öyle görevli falan yoktu. İnişte de kimse rapor sormadıuçağa biniş kartı alırken THY kontrol etti raporu o kadar.
Inşallah bende de öyle olurRaporu almanca alma fikri cok iyi. Hastanede ona dikkat edeceği
Testi bir gün önce yaptıracağım. Test yapılacak hastaneyle görüştüm, sabah gidince öglene sonuç çıkar dedi. Umarım sonuç gecikmez.Gerçekten çok acaipti inişte hiiiiçbir görevli yoktu
Numune verme saati, Almanyaya iniş saatinden max 48 saat önce olmalı buna çok çok dikkat edin. Yanımdaki kadının 48saati 6saat mi ne geçiyormuş uçağa almadılarOndan başka da bir sıkıntı olmadı. Test aparatı kulak karıştırma çubuğundan ince bir çubuk zaten hiç sıkıntı olmuyor
Selam kızlar,
Aranızda covid testi yaptıran varmı? Sosyal medyada gösterdikleri gibi cooook acıyor mu?
Ben yaptırmaktan çok korkuyorum ama haftaya 2 kere yaptırmalıyım
Aynen öyle.Acı eşiğim yüksektir ama benim ki kötü geçmişti, sanırım yapan kişi de burda önemli.
Ben yaptırdım. Yok öyle dendiği gibi acımıyor. Hafif bir gıdıklanma hissi oluyor. Umarım temiz çıkar.Selam kızlar,
Aranızda covid testi yaptıran varmı? Sosyal medyada gösterdikleri gibi cooook acıyor mu?
Ben yaptırmaktan çok korkuyorum ama haftaya 2 kere yaptırmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?