Covid testi yaptıranlar lütfen yardım

Ben yaptırmadım ama daha önce o şekilde burnumdan girilen kamerayla boğazıma bakıldı. Yutacağımı sanmıştım o kamerayı o kadar indirdiler. Ondan daha kötü olamaz diye düşünüyorum ki o bile acımamıştı.

ay ben olsam kesın yer yutardım o kamerayı allah affetsın

Aa hemşeri çıktık
Almanya türkiyedeki testi kabul ettimi yoksa orda havalimaninda yeniden mi yaptilar?

Bizim eyaletin sağlık bakanlığına maille yolladım raporu, tamam karantinaya gerek yok dediler. Hastane İngilizce/Almanca da çıktı veriyor ondan kapın derim

Şöyle oldu pasaport kontrolü geçtim, bavulumu kaptım sonra çıktım gittim öyle görevli falan yoktu. İnişte de kimse rapor sormadı uçağa biniş kartı alırken THY kontrol etti raporu o kadar.

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar ❤ iyiki varsınız
Sosyal medyada çizgi filmle testin nasil yapıldığını gösteriyorlardı, görselde taa burundan beyine kadar (Abartiyorum) sokuyorlardı. Bende korkmustum.

Yorumlarinizla rahatladım

Inşallah bende de öyle olur Raporu almanca alma fikri cok iyi. Hastanede ona dikkat edeceği

Inşallah bende de öyle olur Raporu almanca alma fikri cok iyi. Hastanede ona dikkat edeceği

Gerçekten çok acaipti inişte hiiiiçbir görevli yoktu

Numune verme saati, Almanyaya iniş saatinden max 48 saat önce olmalı buna çok çok dikkat edin. Yanımdaki kadının 48saati 6saat mi ne geçiyormuş uçağa almadılar Ondan başka da bir sıkıntı olmadı. Test aparatı kulak karıştırma çubuğundan ince bir çubuk zaten hiç sıkıntı olmuyor

Bana bugün test yapıldı, boğazımdan alırken sadece biraz midem bulandı, burnumda biraz acı oldu ama etkisi uzun sürmedi, üstelik iki ay önce burun ameliyatı oldum ödemim tamamen gitmedi ve burnum hala hassas

Benim de merak ettiğim acaba kanama oluyor mu bu test için burna çubuk sokulunca ? Benim burnum biraz hassastır bazen temizlerken hafif kan görürüm. Olur da testi olmak zorunda kalsam kanar mı diye korkuyorum .

Testi bir gün önce yaptıracağım. Test yapılacak hastaneyle görüştüm, sabah gidince öglene sonuç çıkar dedi. Umarım sonuç gecikmez.

Almanya genel olarak corona tedbirlerinde turkiye kadar önlem almıyor. Benim kaldığım eyalette maske zorunluluğu bile yok. O yüzden havalimanindada sıkıntı olmaz inşallah

Acı eşiğim yüksektir ama benim ki kötü geçmişti, sanırım yapan kişi de burda önemli.
Aynen öyle.
Diğer sürüntü testlerinden farklı olarak sinüsün en dibine kadar sokmak zorundalar çubuğu.
Bu sebeple doğru eğimle 1 sn de zorlama olmadan girip alabilecekken; hastanın kaçması, başını oynatması ya da testi yapanın doğru eğimi verememesi sebepli çok acılı hale de gelebiliyor.
Yüzlerce video izlediğim testle alakalı, kimi göz açıp kapayana kadar alabilirken, kimileri kademe kademe yüksek baskıyla sanki delermiş gibi giriyor.

Siz de şanssız kesimden olmuşsunuz, geçmiş olsun.

Selam kızlar,
Aranızda covid testi yaptıran varmı? Sosyal medyada gösterdikleri gibi cooook acıyor mu?

Ben yaptırmaktan çok korkuyorum ama haftaya 2 kere yaptırmalıyım
Ben yaptırdım. Yok öyle dendiği gibi acımıyor. Hafif bir gıdıklanma hissi oluyor. Umarım temiz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…