• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid testi yaptıranlar lütfen yardım

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
730
1.057
113
Almanya
Selam kızlar,
Aranızda covid testi yaptıran varmı? Sosyal medyada gösterdikleri gibi cooook acıyor mu?

Ben yaptırmaktan çok korkuyorum ama haftaya 2 kere yaptırmalıyım 😭😭😭

bırı yapılırken ızledım vıdeoda
burnundan ıcerı kulak pamugu gıbı ıncecık bırsey sokuyorlar ıcın gıcıklanıyor hıssı oluyor yaptıranlar normal duruyorlar bırkac sanıye suruyor

acısa oyle duramazlardı yuzlerı bıle degısmedı o cubugumsu sey sokulurken
bence burun kurcalamak gıbı bırsey olsa gerek :D

Sosyal medyada çok acıdığını mi gösteriyorlar? 🤔
Çok acıyor diye söyleyen insanlar var ama bu tarz insanlar ilk cinsel ilişkilerinin de çok ağrılı geçtiğini, doğumda ölüp ölüp dirildiklerini anlatan abartisever grup bence. Kaldı ki öyle bile olsa her insanın acı eşiği ve her örnek alanın el pratiği farklıdır.
Bazı hemşire kan alırken acıtır kimisi hiç hissettirmez.
Çevremde yaptıran herkes acı değil huylanma hissinden bahsediyor. Burna su çekince hissedilen his gibiymiş.

Bende yaptirdim aciyor evet acimiyor diyemem aci esigim dusuktur ve ani tansiyonum duser ayakta yapiyorlardi ben buna ragmen basedebildim ve bayilmadim hemsireye soylemistim ben aliskinim fiziksel tepki veriyorum panik yapmayin diye acidan cok yanma oluyor ve basindan itibaren oldugu icin rahatsiz edici
Bizim sirada benden cok daha kotu olanlarda vardi belkide hemsire ile alakalidir

Bende yaptirdim aciyor evet acimiyor diyemem aci esigim dusuktur ve ani tansiyonum duser ayakta yapiyorlardi ben buna ragmen basedebildim ve bayilmadim hemsireye soylemistim ben aliskinim fiziksel tepki veriyorum panik yapmayin diye acidan cok yanma oluyor ve basindan itibaren oldugu icin rahatsiz edici
Bizim sirada benden cok daha kotu olanlarda vardi belkide hemsire ile alakalidir
belkıde sinüzlerle alakalıdır eger agır sinuzıt hastaları varsa sınuzlerınde kıstlerı varsa o cubuk ondan rahatsız edıyordur
sahsen esımın sınuz kanalları yerebatan sarnıcı gıbı mubarek ama benımkı yavru kedınınkı ne kadarsa o kadardır :) onla alakalıdır belkı

suan ortaya cok sacma bır teorı attıgımı farkettım benı idare edın :D

belkıde sinüzlerle alakalıdır eger agır sinuzıt hastaları varsa sınuzlerınde kıstlerı varsa o cubuk ondan rahatsız edıyordur
sahsen esımın sınuz kanalları yerebatan sarnıcı gıbı mubarek ama benımkı yavru kedınınkı ne kadarsa o kadardır :) onla alakalıdır belkı

suan ortaya cok sacma bır teorı attıgımı farkettım benı idare edın :KK70:

Bilmiyorum olabilir tabiki ben acimiyor diyemem

Back