Covid sonrası

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
277
126
648
İstanbul
Merhaba annem babam yakın zamanda covid geçirdiler ilk günler biraz zor oldu sma şuan iyiler çok şükür arkadaşım bugün kan sulandırıcı ve omega mutlaka kullansınlar dedi doktor vermeden kullanabilirler mi

Merhaba annem babam yakın zamanda covid geçirdiler ilk günler biraz zor oldu sma şuan iyiler çok şükür arkadaşım bugün kan sulandırıcı ve omega mutlaka kullansınlar dedi doktor vermeden kullanabilirler mi
Ben 4 gündür pozitifim filyasyon ekibi filan birşey demiyor.
Arkadaşıma doktoru covid sonrasi kan sulandırıcı kullan demiş.
Bende covid devam ederken kan sulandırıcı kullaniyorum pıhtı filan atma olmasın diye.

Doktora yine sorun benim annemde kardeşimde oldu komşum hemşire kan sulandırı kullansınlar demişti bizde olduk eşimle ara ara içmiştim bende

Kan sulandırıcı dediğiniz aspirin mi bende yeni atlattımda filyasyon kullanmanıza gerek yok dedi ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…