- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
- Konu Sahibi -- Blabla --
-
cok sinir bozucu degil mi onlardan yana sorunum yok yumurta cildirtti beniMerhaba geçmiş olsun. Bu sorunu 4-5 aydır bende yaşıyorum.
Sadece yumurta değil benim
Sarımsak,soğan,yumurta,salatalıkÖzellikle sarımsak konulan yemekleri yiyemiyorum.
Çözüm bulamadımBulan varsa bende öğrenmek isterim
Benim yumurta ile başlamıştıcok sinir bozucu degil mi onlardan yana sorunum yok yumurta cildirtti beni
ne covidmis arkadasBenim yumurta ile başlamıştı
Şu sıralar sarımsak tadı öldürüyor.Çiğköfte asla yiyemiyorum
Ben Aralık ayında geçirdim.O zamandan beri bozuk.Geçen ay yine covid oldum.O etkilemedine covidmis arkadas
Sadece koku değil canım tadı kötüAy ben şok yabi ablam var oda aynı sogan sarımsak yumurta hiç bir şekilde kokusuna gelemiyo pişirmiyorda. İşin ilgin tarafı korona negatifti onda grıp gecirmişti sadece. Şuan da tedavi oluyo koku için
alla alla varmiymis tadavisi bana bisey demedi hic doktorAy ben şok yabi ablam var oda aynı sogan sarımsak yumurta hiç bir şekilde kokusuna gelemiyo pişirmiyorda. İşin ilgin tarafı korona negatifti onda grıp gecirmişti sadece. Şuan da tedavi oluyo koku için
Yaklasık 5 aydır bu sekilde olduğu için ve daha önce korona gecirmediği için beyinle alakalı olabilir diyip tedaviye baslandıalla alla varmiymis tadavisi bana bisey demedi hic doktor
Bu ablada aynı inanki soğan sanki benzin gibi kokuyo diyoSadece koku değil canım tadı kötüÇevrem ve jendim sürekli soğsn koku zannediyorum
Kızlarım dalga geçiyorSoğan kokuyor mutum diyorum "Ahhhh bizde bu soğan kokusu nereden geliyor diyorduk" diyorlar
Keşke benzin gibi koksaBu ablada aynı inanki soğan sanki benzin gibi kokuyo diyo
Hiç söylemeyeyimSana ne gibi kokuyo
Ay abla Allah yardımcın olsunHiç söylemeyeyim
Sağ ol canımAy abla Allah yardımcın olsun
Önce yumurta ile başladısogani bilmemde yumurta kotu kokuyo bana tarif edilmicek bi koku burnumu kesip atasim var
aynen aynen istirfa edicektim nerdeyseÖnce yumurta ile başladı
Hayvan gübresi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?