• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

covid sonrasi koku

-- Blabla --

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
4.392
4.625
133
merhaba hanimlar mayis ayinda covid olmustum koku tat almayarak gosterdi kendini .. 1 ay boyle gecti daha sonrasinda keskin kokulari almaya basladim 4 ay oldu sukur aliyorum tat koku ama sabah kahvaltilarinda yumurta kokusu bana iskence gibi gelmeye basladi boyle bir koku yok artik yemeye bile cesaret edemiyorum gercekten cok kotu kokuyor basina gelen var mi ? bi damlasi spreyi vs var mi dayanilcak bi koku degil 😔

Merhaba geçmiş olsun. Bu sorunu 4-5 aydır bende yaşıyorum.
Sadece yumurta değil benim🤷🏻‍♀️
Sarımsak,soğan,yumurta,salatalık 😏Özellikle sarımsak konulan yemekleri yiyemiyorum.
Çözüm bulamadım🤷🏻‍♀️Bulan varsa bende öğrenmek isterim😏
cok sinir bozucu degil mi onlardan yana sorunum yok yumurta cildirtti beni 🤦‍♀️

Ay ben şok ya 😂 bi ablam var oda aynı sogan sarımsak yumurta hiç bir şekilde kokusuna gelemiyo pişirmiyorda. İşin ilgin tarafı korona negatifti onda grıp gecirmişti sadece. Şuan da tedavi oluyo koku için

Ay ben şok ya 😂 bi ablam var oda aynı sogan sarımsak yumurta hiç bir şekilde kokusuna gelemiyo pişirmiyorda. İşin ilgin tarafı korona negatifti onda grıp gecirmişti sadece. Şuan da tedavi oluyo koku için
Sadece koku değil canım tadı kötü😏Çevrem ve jendim sürekli soğsn koku zannediyorum🤣🤣
Kızlarım dalga geçiyor🤪Soğan kokuyor mutum diyorum😃"Ahhhh bizde bu soğan kokusu nereden geliyor diyorduk" diyorlar🤪

Back