Sadece kötü kokuların bazılarını algılıyoruö ama güzel kokular yok hastaneye gitmedim çünkü bana çoğu kişi gittim ama düzelmedi dediler bnde gitmedm o yüzden ve benim 11 ay gecti tamSanırım koku alıyorsunuz ama farklı şekilde algılıyorsunuz. Benim koku kaybım olduğunda çamaşır suyunun bile kokusunu alamıyordum.
KBB'ye gittiniz mi? Benim bir yakınım da buna benzer sebeple gitti ve ilaçlar kullandı. Şimdi sanırım kokuları doğru algılıyor.
Yahu başkasında işe yaramamış diye ihmal edilir mi? Belki başka bir probleminiz vardır sizin, 11 ay geçmiş zaten beklemeyin daha. Kbb nöroloji kimse gidinSadece kötü kokuların bazılarını algılıyoruö ama güzel kokular yok hastaneye gitmedim çünkü bana çoğu kişi gittim ama düzelmedi dediler bnde gitmedm o yüzden ve benim 11 ay gecti tam
Epey Uzun bir Sure olmus. Bende de koku ve Tat kaybi oldu ama 2 ay sonunda hersey duzeldi. Bu donem icinde cok keskin kokular ile deneme yaptim.Arkadaşlar 2021 eylül ayında hamileyken covid oldum ve koku kaybım oldu iyileşirken yavaş yavaş kokuları almaya başlamıştım ki sezeryan oldum ve sonrasında alabildiğim kokularda gitti ve tamamiyle sıfırlandı herşey koku tat hiçbişey kalmadı. Burnuma içine de soksam hiçbişeyin kokusunu alamıyorum parfüm kokuşarı aynı kolonya aynı hepsinden aynı kokuyu alıyorum salatalık yiyorum mesela sabunlu gibi tat geliyor agzıma, sogan kokusunu da kavrulmuş soğan kokusu olarak algılıyorum tatlar tam olarak değil eksik ve farklı alıyorum. Koku alamamak o kadar berbat ki çok üzülüyoruö nasıl geçer bildiğiniz etkili bir yöntem varsa benimle paylaşır mısınız?
Çok teşekkürler doktora gitmedim ama çoğu kişi gidin yazmış burada en kısa sürede gideyim en iyisiLavanta yagini duymuştum bende eşim covid oldu bize geçmedi o sürekli lavanta yağı kokladı çok kısa sürede geldi önce doktora gidin sonra lavanta yağıni deneyin belki faydası olur
Ben bir süre kokularla da deneme yaptım baktım çare olmuyo herşeyi bıraktımEpey Uzun bir Sure olmus. Bende de koku ve Tat kaybi oldu ama 2 ay sonunda hersey duzeldi. Bu donem icinde cok keskin kokular ile deneme yaptim.
Doktora gitmeniz gerekiyor tabi ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?