• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid kaynakli 3 gundur koku kaybim var acil, delirmek uzereyim

ismira_1923

Rüyamda Buluttum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.095
1.873
133
Kızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin

Öncelikle geçmiş olsun. Sakin olun,geri gelecektir ama bu insandan insana değişiyor. Kiminin 1 hafta sonra kimin birkaç ay sonra… Beklemekten başka yapabileceğiniz bişey yok bence şu an için. Ben geçirdim ama bende tat koku kaybı olmadı. Bunu tecrübe eden arkadaşlarım daha fazla yardımcı olacaklardır size. Tüy gibi atlatın inşallah

Geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.

covid geçireli 1.5 ay oldu hala koku alamıyorum, hala burnum tıkalı, hala dayanılmaz kemik ağrılarım var ve hala nefes darlığı yaşıyorum. var olan astımım %30-40 daha da kötüleşti. lanet olsun böyle virüse diyorum ve içinizi karartıp gidiyorum :KK14:

Kızlar 3 gündür koku kaybim var. Kafayı yicem. Olan geçiren varsa yazar mısınız. Aylar surebiliyormus. Kac günde düzelir bu durum. Internette yazan bi yöntem denedim. 5 saniyede geri geliyor diye. Gerçekten yuzde 30 civari geri geldi. Mucize gibi. Ama tek alabildiğim derinden kolonya kahve kokusu. Nolur bildiğiniz bsey var mi önerin
Sakin olun cok gecmis olsun oncelikle

Ama durumu bukadar abartacak bise degil, dunyada bi siz yasiyomus gibi davranmisiniz.

Ben yasadim 3 hafta sonra geldi, evet kotu bi durum ama bunada sukur. Hastanelerde oksijen icin aglayan insanlar varken koku alamamayi cok buyuk takinti etmeyin

Doktorum bana 3 aya kadar bile surebilir demisti. 3 hafta sonra gecti

Hatta soyle soyleyim ara ara koku kaybi yasiyorum ama alistim artik

covid geçireli 1.5 ay oldu hala koku alamıyorum, hala burnum tıkalı, hala dayanılmaz kemik ağrılarım var ve hala nefes darlığı yaşıyorum. var olan astımım %30-40 daha da kötüleşti. lanet olsun böyle virüse diyorum ve içinizi karartıp gidiyorum :KK14:
Iste su yorumu gordukten sonra umarim durumunuza sukredersiniz (konu sahibi)

Cook gecmis olsun, cok uzuldum sizin adiniza. Umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz. Rabbim sifa versin PsikolojisiBozukPsikolog PsikolojisiBozukPsikolog

Ocakta ailecek covid olduk hiçbirimizde tat koku gitmedi 2-3 hafta çok ağrılarım oldu ailede tek ağır geçiren bendim
Benim ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen ölüyorum diye ağladığımı bilirim
Sakin olun lütfen eninde sonunda gelecektir tat koku ama bu 1 hafta içinde de gelebilir 2 ay sonra da..
Buhara’da vitamin takviyesi alın çok geçmiş olsun

İnternette kolum ağrıyor diye arattırınca çıkan kanser haberi gibisin :D
Benim ailemde covid geçirdi ve çok ağır atlattılar. Annem o ara bol bol kozalak balı tüketti ve koku alma duyusu onun sayesinde geldi. Yani kendisi böyle inanıyor.

İnternette kolum ağrıyor diye arattırınca çıkan kanser haberi gibisin :KK70:
Benim ailemde covid geçirdi ve çok ağır atlattılar. Annem o ara bol bol kozalak balı tüketti ve koku alma duyusu onun sayesinde geldi. Yani kendisi böyle inanıyor.

ayyyynısından iki kavanoz bulup aldım büyük bir hırsla bitirdim ağzımın tadı daha da bozuldu çünkü tadı rezialet :KK70:

Iste su yorumu gordukten sonra umarim durumunuza sukredersiniz (konu sahibi)

Cook gecmis olsun, cok uzuldum sizin adiniza. Umarim bir an once sagliginiza kavusursunuz. Rabbim sifa versin PsikolojisiBozukPsikolog PsikolojisiBozukPsikolog

bugün de ibretlik olarak gösterildim çok şükür :KK70:
çok sağolun her geçen gün yavaş yavaş daha da iyi oluyorum :KK200:

2 hafta sürdü benimki. Yöntem denemedim açıkçası bir şey diyemeyeceğim.

12 günden sonra gelmişti benimki

Benim koku ve tat gitmişti. Koku 5 günde tat 10 günü aşıyordu geldiğinde. Koku için kahve, kolonya,sarımsak kokladım ara ara. Geldi bir süre sonra da

5 saniyede %30 kokuyu geri getiren yontemi merak ettim. Kaynim 1.5 yildir almiyor koku. Ona onereyim.

Benim koku ve tat tamamen gittikten 4 gyn sonra geri gelmeye basladi ama derinden ve bozuk sekilde gelmeye basladi. O sekilde de birkac gün sürdü.

Back