Covid ilaclari kullanirken oksapar kan sulandirici kullandiniz mi

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Covid olmusum cok korkuyorum cigerlerime inmis nefesimi hızlı alinca gögsümde tutukluk yapiyor. Kan sulandirici kullandinizmi ilaclari kullanirken

Bide sanirim bi favipavir bide antibotik veriliyor. Cok istahsizim bide. Emziriyorumda ne olur bana birsey deyin atlatirmiyim ilaclarla iyi olurmuyuz. Su iciyorum hersey yapiyorum ama artik halsiz kaldim sanirim enfeksiyon oldugu icin oyle oldu. Cocuguma o.surede mama vericem cok uzuluyorum.. Cigerlerine inipte evde iyilesen varmi umudumu kaybetmelimiyim

İlaç adı söylemeyeyim ama eşim virüse yakalandığında ona kan sulandırıcı vermiştim.

Geçmiş olsun.

Bazı doktorlar veriyor ya iğne yada hap olarak belirli süre kullanılıyor hap olanı.olmadım ama olanların kullandığını duymuştum.her tedavi şekli doktora hastaya göre değişiyo ama o virüs ilacını mutlaka veriyolar.o marka kan sulandırıcıyı eşim bana hamile olduğum zaman vuruyodu.eğerki kan sulandırıcı vermemişse bence limomlu su için hergün c vitaminli sebze meyve yiyin limon maydanoz kanı sulandırdığını biliyorum.buarada çok çok geçmiş olsun bol sıvı tüketin

Babam kullandı hap ile iğne olarak kan sulandırıcı..

Umudunuzu kaybetmeyin tabii ki neden kaybediyorsunuz.
İlaç çabuk toparlıyor diye biliyorum.
Ben ciğerlerime indiğini düşünüyorum, doktor teşhisi yok, ilaç kullanmadım, iyileşme aşamasındayım.
İlaç kullansaydım şimdiye geçerdi muhtemelen.

nefesinizde zorlandinizmi ilacsiz gecmezki enfeksiyon olusuyor cünkü. Anneminde cigerlerini komple sarmisti bugun ilaclarinin 4.gunu biraz daha iyi artik

nefesinizde zorlandinizmi ilacsiz gecmezki enfeksiyon olusuyor cünkü. Anneminde cigerlerini komple sarmisti bugun ilaclarinin 4.gunu biraz daha iyi artik
3 gün zorlandım, 5 gün sonunda sıkıntı azalmıştı, ciğerlerim ara ara acıyor hala ve tamamen normale dönemedim gibi hissediyorum.
Bilmiyorum ilaçsız nasıl iyileşme oldu, basitti belki de.

Benim bi tanıdığım oldu, 1 ay sürdü nerdeyse ama atlattı. Aynı sizin gibi onun da göğse inmişti nefeste problemi vardı. Gün geçtikçe halsizliği azalacağına artınca tekrar hastaneye gitti. Bu sefer kan sulandırıcı iğne vermiş doktor, halsizliğin artması ondan demiş. İğnelerle daha bi toparladı. Uzun sürdü ama şuan gayet iyi. İştahsızlık oluyo tabi ama yiyeceklere ilaç gözüyle bakın, mutlaka bol bol sağlıklı besin tüketin. Bağışıklığınızı güçlü tutun. Haklısınız tabi iştah yokken eziyet gibi oluyo ama farz edin ki yemekler ilaç olmuş, zorla da olsa yiyin atlatırsınız inşallah. Korkmayın, virüs ilk çıktığı zamanlar gibi değil artık çoğu kisi evde tedaviyle atlatıyor bunu.

Acaba sadece antibiuotik ile atlatabilirmiyiz bilmiuorim ya yarabbim.nasil bir hastalik kizimi dusunuyorum sadece onu emziremicem.diye icim parcalaniyo. Ilaclarin hepsini kullanmismi acaba annemede kan sulandirici igne verdiler

Acaba sadece antibiuotik ile atlatabilirmiyiz bilmiuorim ya yarabbim.nasil bir hastalik kizimi dusunuyorum sadece onu emziremicem.diye icim parcalaniyo. Ilaclarin hepsini kullanmismi acaba annemede kan sulandirici igne verdiler
Tabiki ilaçların hepsini kullandı. Bence doktorunuz ne önerirse onu yapın. Sonuçta siz sağlığınıza bi an önce kavuşmazsanız bebeğiniz için daha kötü. Emziremediğinize üzümekte haklısınız tabi ama çaresiz bi durum değil neyse ki. Daha minicikken kendisi emmeyi bırakıp mamayla beslenen bi sürü bebek var. Sonuçta çözümü var yani önemli olan sizin bi an önce sağlığınıza kavuşmanız.Doktorunuz ne derse onu yapın bence. Ama aklınızda olsun yani bikaç gün sonra tekrar gidip kan tahlili yaprırabilirsiniz sulandırıcıya gerek var mı diye. Bazı doktorlar ilaçla beraber veriyomuş zaten ama bazıları da gerek olursa veriyomuş diye duydum.

Kan sulandırıcı neye göre veriliyor benim çevremde olanlara sadece virüs için verilen 8 8 lik ilacı vermişler

ben hamile olduğum için filyasyon hiç ilaç vermedi jinekologumla iletişime geçince o oksapar yazdı tedbir amaçlı

Ben covid olmadımda çevremde olanlara sadece antiviral ilaç getirilmiş sabah 8 akşam 8 içilen başka yok, neden kimisine ekstra kan sulandırıcda veriliyor siz mi istediniz filyasondakılermi getirdi? Kan sulandırıcı verilmeyenler tedavi ihmaline mi ugruyor? Kafamda deli sorular...

kan pihtilastigi icin cigerelere sicriyomus bize de eczacimiz yonlendirdi kullanin mutlaka dedi. cevrenizdrki herkes kllanmismi 8 olan ilaci. Dua edin de bizde atlatalim Allahin izni ile

kan pihtilastigi icin cigerelere sicriyomus bize de eczacimiz yonlendirdi kullanin mutlaka dedi. cevrenizdrki herkes kllanmismi 8 olan ilaci. Dua edin de bizde atlatalim Allahin izni ile
Evet kullandılar ancak kan sulandırcı kullanılmadı filyasyon ne getirirse o yani ihmale ugruyor insanlar o halde ... biz bilemeyizki kan sulandırcı mı kullanılcak kullanılırsa dozu ne olacak bunları o halde herkese vermeleri lazım

Ben de şu an covidim bugün 2. Gün bitiyo.bana 8*8 olan ilacın yanında bi ilaç daha getirdiler ama dün kullandım ve bi daha kullanmayı düşünmüyorum onu.yurtdışında kullanımı yasak olan kanıtlanmış bi şeyi olmayan bi ilaç.biraz araştırın memurlar.com da var doktor yorumları

Sanırım o sitma ilaci ben anlamadim onu bazilarina veriyorlar bazılarına varmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…