- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlactan kastınız nedir suan sadece soguk alginligi kullanıyorum . Korunma derken beraberlik mi ?Ben bir sıkıntı yaşamadım
İlaç kullanıyorsanız dikkat edin, belli bir süre korunmak gerektiği yazıyordu prospektüsünde. Bilginiz olsun.
Favipavir veriliyordu ya bir ara.İlactan kastınız nedir suan sadece soguk alginligi kullanıyorum . Korunma derken beraberlik mi ?
Teşekkür ediyorumFavipavir veriliyordu ya bir ara.
Evet ilişki.
Çok teşekkür ediyorum insallah Tek korkum bir problem Yaşar miyim ama insallah yaşamam .Geçmiş olsun öncelikle. Ben bu konuda bir problem yaşamadım. Insallah sıkıntısız atlatırsınız
Çok çok geçmiş olsun . Hormonların hepsiyle oynar mi acaba aklıma takildi suan Belirli sıkıntılarım var bir de gebe kalmaya sorun açacak başka sebepler çıkarsa beni çok üzerBende yeni geçirdim. Karantina bitince diyetisyene gitmek için tahlil yaptırdım. TSH 0.02 olmuş. Ki normalde gebelikte falan düşsün diye ilaç kullandım. Sanırım Hormonal dengesizlikten ötürü reglimin 16. Gününde hayatımda ilk defa ara kanama yaşadım. Covidle alakası olduğunu düşünüyorum.
Yani benim tahminim bu yönde. 2 hafta sonra kontrol baktıracam. Sende karantinam bitince değerlerine baktır istersen. Rabb im en hayırlı en tez zamanda kucağını doldursun :)Çok çok geçmiş olsun . Hormonların hepsiyle oynar mi acaba aklıma takildi suan Belirli sıkıntılarım var bir de gebe kalmaya sorun açacak başka sebepler çıkarsa beni çok üzer
Aminnnn aminnnn insallah seninde ne muradın varsa ne isteğin varsa Rabbim gönlüne göre versinYani benim tahminim bu yönde. 2 hafta sonra kontrol baktıracam. Sende karantinam bitince değerlerine baktır istersen. Rabb im en hayırlı en tez zamanda kucağını doldursun :)