• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid bakar mısınız?

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar eşim pozitif çıktı. Bugün bende de öksürük ve göğüs ağrısı başladı. Gelip test yaptılar ama negatif çıktı. Göğüs ağrısı beni endişelendiriyor böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar eşim pozitif çıktı. Bugün bende de öksürük ve göğüs ağrısı başladı. Gelip test yaptılar ama negatif çıktı. Göğüs ağrısı beni endişelendiriyor böyle bir şey yaşayan ya da bilgisi olan var mı
Testten 3-5 gun sonra yeniden test yaptırınca pozitif çıkıyor diyen yaşayan gordim

Umarım zatürre veya tutulum gelismemistir cigerinizde.tomografi veya röntgen niye cekmediler

Çağırın 112 yi gidin acile.bi tomografi ile anlaşılır.aman geç kalmayın annem 16 gündür hastanede covid den

Gecen yil covid oldum test yaptrmadan esim catalimdan yemek yedi bilmeden ayni evde gecirdik ona hic bisey olmadi.

Gecen yil covid oldum test yaptrmadan esim catalimdan yemek yedi bilmeden ayni evde gecirdik ona hic bisey olmadi.
Ben kayınvalidem eşim kayinbabam birlikteydik .

Kayinbabam coviddi, eşime bulastirdi ben eşimle her türlü yakınlaşmada bulundum bilmiyorduk tabi ...ve covid olmadım.

Kaynanamda covid olmadı 🤷

Teyzemler ailecek covid oldu. Bütün aile üyeleri pozitif teyzem negatif ama nefes alamadığı için hastaneye yatırılan o oldu. 1 hafta kaldı zatürre olmuş iyi şimdi .

Annem 21 gündür yoğun bakımda.bi kaç gün önce pıhtı attı akcigere.Allahim yardim et onu bize bağışla.Amin.kizlar nolur dua edin elimden hiç birsey gelmiyor.agliyorum sürekli

Annem 21 gündür yoğun bakımda.bi kaç gün önce pıhtı attı akcigere.Allahim yardim et onu bize bağışla.Amin.kizlar nolur dua edin elimden hiç birsey gelmiyor.agliyorum sürekli
Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim şifa versin bir an önce iyileşir inşallah .

Annem sizlerin şifa dilekleri yazdığınız sırada kalp masajı ile dönmeye çalışıyordu hayata.yine akciger pihtisi.bu sefer bu cuma olan pıhtı akciğer atardamarini tıkanmış.2saat masajla dönemedi canım annem.okuyabilen olursa yasin fatiha okurmusunuz annem Ayşe yılmaz için.acim çok büyük. Hem annem hem babam hem kardeşimdi.simdi hem öksüz hem yetim kaldım.Allahim yardım et

Annem sizlerin şifa dilekleri yazdığınız sırada kalp masajı ile dönmeye çalışıyordu hayata.yine akciger pihtisi.bu sefer bu cuma olan pıhtı akciğer atardamarini tıkanmış.2saat masajla dönemedi canım annem.okuyabilen olursa yasin fatiha okurmusunuz annem Ayşe yılmaz için.acim çok büyük. Hem annem hem babam hem kardeşimdi.simdi hem öksüz hem yetim kaldım.Allahim yardım et
Allah mekanını cennet etsin 😢 sizi çok iyi anlıyorum ben de 17 yaşında kaybettim. Biz de kardeşimle yapayalnız kaldık annesizlik çok zor😢

Back