• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid aşısı ve yuksek tansıyon

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.771
133
Kızlar tansıyon hastası olup covid aşısı olanlar var mı cevrenızde.herhangı bir yan etkısını gormusler mi bilginiz varsa kğtfen yanıtlayın.teşekkurler

Kızlar tansıyon hastası olup covid aşısı olanlar var mı cevrenızde.herhangı bir yan etkısını gormusler mi bilginiz varsa kğtfen yanıtlayın.teşekkurler
Annem aşı oldu hipertansiyon hastası
Bsey olmadı çok şükür ki nörolojik rahatsızlıkları da olmasına rağmen yan etki gormedik

Tanıdığım tansiyon ilacı kullanan 3 kişi den 1 inde tansiyon yükselmesi oldu sık sık.
Dr a gitmiş ilaç değişimi falan oldu 2.dozu olmak istemiyor kötü olurum diye.

Dedem tansiyon hastası, 2 aşıyıda oldu. Bir kaç gün mide bulantısı sorunu yaşadı o kadar. Şuan gayet sağlıklı

Benim annem bobrek hastaligina bagli hipertansiyon 2.dozunu oldu cuma.Cok sukur bir seyi yok.

Babam

Son 30 yıldır yüksek tansiyon hastası

Tansiyonu 16/24 falan olanlardan

Kalbinde son 8 yıldır pil var

Yaşı 74

İki dozu da oldu bir sıkıntı yaşamadı hatta kırgınlık dahi olmadı

Yine 85 yaşındaki anneannem de oldu onda da bir sorun yok

Annenin de şekeri ve tansiyonu var onda da sıkıntı olmadı

İçinizi ferah tutun aşı olma imkanı varken olmayıp hasta olmak psikolojik olarak daha da yıpratır

Son düzenleme:
Herkese cok teşekkür ederim cok tatlısınız zahmet edip yanıtladınız.elleriniz dert görmesin. Annem aşılanacak.biraz tedirgindim rahatladım. Herkese saglıklı,neşeli, huzurlu, iyi haberli günler diliyorum.

Aşıyla tansiyonun bir bağlantısı yok. Annem oldu, teyzelerim, halalarım oldu. Hepsi tansiyon, şeker hastası. Hiç birinde sıkıntı olmadı.

Herkese cok teşekkür ederim cok tatlısınız zahmet edip yanıtladınız.elleriniz dert görmesin. Annem aşılanacak.biraz tedirgindim rahatladım. Herkese saglıklı,neşeli, huzurlu, iyi haberli günler diliyorum.
sorunsuz geçer umarım. siz konuyu açınca ben de babamın aşı durumuna baktım yaş dan değil de kronik rahatsızlıktan dolayı hak sahibi görünüyor doktoru ile görüşecek önce.

Konunuz beni de rahatlattı, annem de aynı şekilde.. Tansiyon sorunu var. Yorumların olumlu olması güzel

Back