• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid-19 testi

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merhaba çevremde birinin testi pozitif çıkınca bende şüpheye düştüm. Ateş eklem agrısı öksürürük gibi belirtiler yok bende ama koku alamıyorum şuan mesela. Tek belirttim koku yok kayboldu tamamen. Test vermelimiyim doktora gitsem belirti yok deyip gönderirler mi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Bence gitmek için acele etme çoğu kişi o ilaçları artık kullanmak yerine doğal şekilde bağışıklıpı güçlendirmeye çalışıyor. Sende onları araştır ve ona göre beslenme düzeni kur ne kadar güçlü bağışıklığın olursa o kadar kolay atlatırsın

Ancak bu arkadaş çalışıyor ve pozitifse evde kalmayı nasıl başaracak?
Bence test verip akabinde doğal takviye ile güçlendirmeli. İlaç yan etkili ama bu süreç zor bir süreç bir senesi yeni doldu virüsün.

Bence gitmek için acele etme çoğu kişi o ilaçları artık kullanmak yerine doğal şekilde bağışıklıpı güçlendirmeye çalışıyor. Sende onları araştır ve ona göre beslenme düzeni kur ne kadar güçlü bağışıklığın olursa o kadar kolay atlatırsın
O ilaclar zaten birtek turkiyede veriliyor. Biz yurtdisinda yasiyoruz hic bir ilac almadik. Ayni anda annemlerde oldular. Sikayetleri olmamasina ragmen ilac verildi.
Simdi onlarmi dogru yapiyo bizmi onuda bilemiyorum

Bence test verip akabinde doğal takviye ile güçlendirmeli. İlaç yan etkili ama bu süreç zor bir süreç bir senesi yeni doldu virüsün.
Yoo öğretmenim ve evden çalışıyoruz dışarıya bağlantım yok

Okul varkende sadece ev okul arasında gidip geliyordum zaten. Sadece koku almama pozitif olmama sebep olur mu merak ediyorum yaşayan var mı acaba halsizlik falanda yok gayet iyiyim

Olabilir. Tek tat ve koku duygusunu kaybetti birisi 5.günden sonra düzeldi. O süreçte test yaptırmak için hastaneye gitmemiştş ama antikor testinde çıktı.

Öyle tabi çalışıyorsa en kötü özelde test yaptırır yine rapor alır

Okul varkende sadece ev okul arasında gidip geliyordum zaten. Sadece koku almama pozitif olmama sebep olur mu merak ediyorum yaşayan var mı acaba halsizlik falanda yok gayet iyiyim
Ben 🖐 hala da koku alamıyorum bugün karantinada 9.gün

Merhaba çevremde birinin testi pozitif çıkınca bende şüpheye düştüm. Ateş eklem agrısı öksürürük gibi belirtiler yok bende ama koku alamıyorum şuan mesela. Tek belirttim koku yok kayboldu tamamen. Test vermelimiyim doktora gitsem belirti yok deyip gönderirler mi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
Koku kaybı covid belirtisi zaten. Büyük ihtimalle olmuşsunuz.

İki seçenek öneriyorum.
Birincisi tedbirli gidip test verin, içiniz rahatlasın. Ve ondan sonra tamamen izole olun evde.
İkincisi izole olun herkesle bağlantıyı kesin kendinize karantina uygulayın.
Ağır semptomlar göstermiyorsanız doğal yollarla atlatmak en güzeli. Bağışıklığınızı güçlendirin.

İki seçenek öneriyorum.
Birincisi tedbirli gidip test verin, içiniz rahatlasın. Ve ondan sonra tamamen izole olun evde.
İkincisi izole olun herkesle bağlantıyı kesin kendinize karantina uygulayın.
Ağır semptomlar göstermiyorsanız doğal yollarla atlatmak en güzeli. Bağışıklığınızı güçlendirin.
2.yi uyguluyorum şuan. Dışarı çıkmıyorum zaten mesleğim gereği ara tatil uzadı işe gitme durumum yok. Koku dışında hiç bir semptom göstermiyorum. Halsizlik falanda yok. Açıkçası koku alıyordum yakınımdaki kişi pozitif olunca koku hissim kayboldu sanki. Evde meyve sebze tüketicem

Testiniz pozitif mi çıktı başka belirti var mıydı? İlaç mı kullanıyorsunuz kendiniz mi bağışıklık sistemini güçlendiriyosunuz
Evet pozitifim. Koku tat kaybı var canım. İlk başlarda da iki gün falan ishal vardı başka belirti yok. İlaç kullanmadım kendim zencefil bal limon falan içtim

Merhaba, geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur. Bizim de temaslı bir kişiyle temasımız oldu. Doktor test yaptırmak için 5-6 gün beklememizi istedi. Öncesinde yüksek ihtimalle negatif çıkarsınız pozitif olsanız dahi dedi.

Kesinlikle test vermelisin benim başım ağrıyordu burnum tıkalıydı sonra koku almam gitti bana dediler gripsin bi kaç gün koku hala alamayınca test verdim pozitif ve temalı bile değilim kimden bulaştı anlamadık tüm aile pozitif

Back