T thegreatsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 2 2 26 21 Nisan 2021 Konu Sahibi thegreatsun #1 Kızlar selam, Yüksek lisans tezim için böyle bir araştırma yapıyorum. Covid-19 geçirmiş/atlatmış ya da şuanda covid pozitif olan kişilerde yalnızlık ve depresyon seviyeleri ne durumda. Çevrenizden bu süreçte sosyal olarak destek aldınız mı ? Formu doldurabilir misiniz. Aşağıdaki linke girmeniz yeterlidir. Destek olursanız sevinirim kızlar. Covid-19 pandemisinde testi pozitif çıkan bireylerin yalnızlık seviyeleri ve depresyon düzeyleri arasındaki ilişkide sosyal desteğin aracı rolünün incelenmesi Sevgiler.
Kızlar selam, Yüksek lisans tezim için böyle bir araştırma yapıyorum. Covid-19 geçirmiş/atlatmış ya da şuanda covid pozitif olan kişilerde yalnızlık ve depresyon seviyeleri ne durumda. Çevrenizden bu süreçte sosyal olarak destek aldınız mı ? Formu doldurabilir misiniz. Aşağıdaki linke girmeniz yeterlidir. Destek olursanız sevinirim kızlar. Covid-19 pandemisinde testi pozitif çıkan bireylerin yalnızlık seviyeleri ve depresyon düzeyleri arasındaki ilişkide sosyal desteğin aracı rolünün incelenmesi Sevgiler.
zuzucuum Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2018 1.993 1.861 21 Nisan 2021 Konu Sahibi thegreatsun #2 Katıldım canım başarılar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
T thegreatsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 2 2 26 21 Nisan 2021 Konu Sahibi thegreatsun #3 zuzucuum .!.: Katıldım canım başarılar Genişletmek için tıkla... Zuzu hanım teşekkür ederim. Çok sağolun destek olduğunuz için. Sağlıcakla kalınız. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zuzucuum .!.: Katıldım canım başarılar Genişletmek için tıkla... Zuzu hanım teşekkür ederim. Çok sağolun destek olduğunuz için. Sağlıcakla kalınız.
Afilim92 ♡cennet kokulum geldi ♡ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.666 20.353 24 Nisan 2021 Konu Sahibi thegreatsun #4 Ben de su an pozitifim katılıyorum ankete Olumlu oy 0 Olumsuz oy