• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi coumadin kullanip da emziren varmi lutfen cevap

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

firmament34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
38
0
86
İstanbul
arkadaslar 27 gun once ikiz bebek dunyaya getirdim ama kanamam durmadi ve 3 tane operasyon gecirdim ve emboli pihti atmasi gelisti 6 ay coumadin kullanmak zorundayim ama bebekleri emzirme konusunda doktorlar net bilgi veremediler benim durumumda olan varmi nolur cevaplarsaniz sevinirim

Canim eczaneye sorsana.Ben yurt disinda yasiyorum grip olmusdum oglum daha 50 gunluktu teraflu almak isdedim ama korkdum izmirdeki eczanemin karti yanimdaydi aradim sordum sakin ha icme dediler.Eczacilar bilir SIKMA canini ac sor

canım net bi bilgim yok ama bi arkadaşım senim ilacını kullandığı için bebeğini aldırmıştı demekki bebeğe zarar veriyor sen şu anda emziriyor musun doktorun nasıl bişey demez bence hemen başka doktorlara danış

malesef bebeklerimi emziremicem. doktorlar sakincali oldugunu soylediler. 6 ay kullanmak zorundayim ilaci belki daha da fazla. oyuzden icim gitsede yapcak bisey yok. mamayla besleniyolar.:(

Back