Cottonbox markası?

EverMore

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
369
464
Kızlar merhaba,

Aranızda cotton box nevresim takımı alan, kullanan ve memnun olan var mı? Çok güzel modeller var, bayıldım birçoğuna. Renkler muhteşem ve duyduğuma göre bir çok dizide de (mesela çocuklar duymasın) kullanılmış ürünleri. Ama kararsız kaldım. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz..

Ben bunu aldım.İyi diyebilirim.Sık dokunmuş yalnız pamuk satenler gibi yumuşak değil.

$sss.jpg

$dört mevsim nevresim takımı cotton box.jpg

Bende bunu aldım çeyizime ama daha kullanmadım bilmiyorum haliyle :KK12:
Ama dokundum yumuşacık çok güzel :)

Yukarıdakinin farklı rengiymiş bu da, sanırım o dört mevsim olanlardan. Çok güzel, güle güle kullan canım

Evet canım onun diğer rengi ben bunu tercih etmiştim alırken.
Ve evet 4 mevsim oluyor buda kapitoneli :KK16:
Teşekkürler :KK34:

bende çeyizime aldım dörtmevsimlerden :) görsel olarak çok güzeller umarım kalitesindende memnun kalırım :)

Kesinlikle çok memnun kalacaksınız, valla iyi ki almışım dedim. Ben çok memnunum 8 aydır. Hatta evlendikten sonra bir tane daha aldım. Renkler desenler çok göz alıcı, bunun yanında kullanımı da çok rahat kayma buruşma falan yapmıyor. Yıkadıktan sonra ütü falan istemiyor hiç.

ben de cotton box ürünlerini aldım.kalitesi kutusu felan gayet hoşuma gitti.bence alabilirsin ben evimemoda dan almıştım.

Hanımlar merhabalar
Bebek grubundan kullananınız oldu mu acaba ürünlerin renkleri çok güzel görünüyor sitede fakat elle incelemedim beğendim gibi
Kullandığınız ürünlerde sıkıntı cıktı mı acaba

X