Cilt Bakımı Ürünleri CosmeticsDatabase

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

judetheobscure

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4
0
37
Merhaba, doğru başlığa yazdığımdan emin değilim. Yanlış yere açtıysam adminler düzeltsin lütfen.

Forumda yaptığım aramalar sonucu burada bazı arkadaşların cosmeticsdatabase.com'dan haberdar olduğunu gördüm. Bilmeyenler için belirteyim, kozmetik ürünlerinin ne kadar tehlike içerdiğini listeleyen bir site. Ben de bu siteyi yeni keşfettim ve kullandığım ürünlerden dolayı dehşete düştüm. Özellikle çok sık kullandığım rujların içerdiği kurşun beni çok endişelendirdi. Bu sitede belirtilen daha doğal içerikli ve daha az tehlike içeren ürünleri almak istiyorum fakat markalarına bakınca hiç duymadığım markalar ve sanırım bunlar Türkiyede yok, ya da bulması çok zor. En basitinden ruja bakıyorum, listelenen markalar, coastal classic creations, ya da miessence gibi markalar vermiş... Bu tarz ürünleri bulabildiğiniz bir web sitesi ya da herhangi bir mağaza var mı? Siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Ya da bunları bulmak için amazon.com gibi bir siteden mi alışveriş yapmak durumundayım???

Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

Çok güzel bir konu.Ben de bu ürünleri nereden alacağımızı çok merak ediyorum.Kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok mu arkadaşlar?

Çok güzel bir konu.Ben de bu ürünleri nereden alacağımızı çok merak ediyorum.Kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok mu arkadaşlar?

arkadaşım bene sizin gibi arayış içindeyim...Bulabildiklerim yani Türkiyeden alınabilecekler Living Nature, Aubrey, jane iredale, bare escentuals, bare minerals google da aratırsanız satış yapan yerler çıkıyor...Öte yandan sante ve logona markaları EWG de yok ama bunlar da BDIH sertifikalı alman menşeeli ürünler ve naturey isimli web sitesinde satışları var.

merhaba,
ben de cosmetic database'de araştırdım ve kullandığım ürünlerin içeriklerini görünce sinirlerim bozuldu. coastal classics ürünlerine ulaşmaya çalışıyorum, yakında amerikadan bir arkadaşım gelicek ona sipariş vermeyi düşünüyorum. başka şekilde türkiye'den ulaşmak pek mümkün değil sanırım. ve bu çok kötü bi durum.yani iyi makyaj malzemelerine ulaşılamaması bence kabul edilebilir bi durum olamaz. eğer ürünleri beğenirsem ticaretini de yapmayı düşünebilirim ama önce deneyip emin olmam gerekir. sizleri haberdar ederim.

bir de bi eczanede gördüm, tamamen organik, gıda sertifikası alan tek marka, isterseniz oturup makyaj malzemelerini yiyebilirsiniz bile dedi satıcı çocuk:) "nvey eco" diye bi marka. hemen almadım biraz araştırayım dedim. cosmetic database'e baktım puanları yuksek sayılmaz, yani düşük zararlı madde içerikli ama coastal classic kadar da saf olmadığını gördüm, almaktan vazgectim. türkiye'de ulaşılabilecek markalar arasında diğerlerine göre daha iyi gibi ama dediğim gibi ben yine de tatmin olmadım.

herkese selam,

coastal classic creations sayfasına girdim, ürünleri siteden direk sipariş edebiliyomuşuz. 30 dolar gibi bi kargo ücreti var. almak isteyenler siteden alabilirler. ben de arkadaşımı beklemeyip direk siteden aldım çünkü 6-10 gün arasında ürün size ulaşıyormuş öyle yazıyo. siparişi dün verdim, bakalım ne zaman gelicek.bide gümrüğe girmemesi için 150 euro sınır var ona da dikkat etmek lazım.

aynen bende arayıştayım. türkiye de doğal diye geçinen ürünlerde bile bir çok kimyasal var. l'occitane ı çok doğal sanırdım olmadığını o siteden gördüm

Merhaba, zannediyorum sana çok net cevaplar verebilecek tek organik site Saru nun sitesi xxxxye gir , gerçekten organik mi? diye bir bölüm var orasını oku mutlaka. e-mağazasına girerek tüm ürünlerin görebilirsin. Bana en organik en zararsız ürünler orada gibi geliyor. bir de en zararsız ürünlerin USDA organik sertifikasına sahip olması gerektiğini biliyorum. USDA organik sertifikası varsa bil ki o ürünü yiyebiliyorsun, çünkü bu sertifika sadece gıda ürünlerine verilmek için hazırlanmış. Kozmetik ürünü gıda sertifikası alıyor yani özet olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:

herkese selam

Forever living ürünlerini kullanıyorum aynı zamandada siteden araştırdım hiçbir sorun yok.Ürünler cilt bakımı olsun renkli kozmetik olsun mükemmel.Kullandığınız rujları elinizin üstüne sürüp üzerini altın yada madeni para ovup içeriğinde kurşun olup olmadığını anlayabilirsiniz.Renk koyulaşıyorsa kurşun var ve sağlığınıza zararlı demektir.yalnız forever ürünlerini piyasada değil sadece firma distribütörlerinden bulabilirsiniz xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…