Corrector hakkımda yardım

betulsmileok3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
26
1
34
Benim göz altlarim cok koyu ve sivilcelerim var daha once cok az makyaj yaptim ama yasimdan dolayi goz altlarim ve sivilcelerim icin fondoten yada bb krem kullamnak istemiyorum onun yerine wet n wild Corrector paleti yada flormar Corrector paleti kullanan var mi kapaticiliklari nasil hangisini onerirsiniz

Goz altindaki morluklarin cok ise onerim su oncelikle pembe tonlu bir kapatici surmen ysl touche eclat number one yada maybeline light pink correcter.sonra tenine yakin bir kapatici kullan. Bobby brown long lasting kapaticilari var iclerinde pudrasida var denemeni tavsiye ederim.

Ysl touche eclat pek kapatıcı değil, morluk sorunu varsa önermem.Maybelline bile daha kapatıcı, bobbi brown kullanmadım bilmiyorum.Gözaltı morluğu olan bir arkadaşım yıllardır kryolan kullanıyor ve başka birşeyin kapatmadığını söylüyor.Bir de morluğu nötralize etmek için zıt rengi olan sarı alttonlu ürün kullanmak gerek diye biliyorum.

Touche Eclat kapa

Touche eclat kapatici degil zaten. Sadece brightens the eye. Onu yalniz kullanmayacaksin. Mutlak bir kapatici kullanman gerekiyor. Goz alti morluklari icin once bir light brighter surulur ondan sonra kapatici ile kapatilir. Cok koyu morluklara

Touche eclat kapatici degil zaten. Sadece brightens the eye. Onu yalniz kullanmayacaksin. Mutlak bir kapatici kullanman gerekiyor. Goz alti morluklari icin once bir light brighter surulur ondan sonra kapatici ile kapatilir. Cok koyu morluklara
Morluk sorunum olmadığı için ysl i tek başına kullanmıştım bana yetiyordu.Yetmeyenler tabii ki kapatıcıyla birlikte kullanabilir.
Bb krem bile kullanamayacak kadar genç yaştaki bu kardeşimize ysl aydınlatıcı( aydınlatıcı diyoruz biz Türkiye'de) ve bobbi brown(evet bobbi, bobby değil) kapatıcı önermek ne kadar gerçekçi bilmiyorum.
Morluklara sıcak alttonlu kapatıcı kullanılır ayrıca, pembe değil.

We used to call her Bobby. To counteract the blue/gray color under the eyes, you need to use a color opposite on the color wheel which would be orange. If you have fair skin, you’ll want a light to medium peach color. For medium to dark skin, a dark peach or orange color. I think this message for other lady.

wet n wild pek etkili değil corrector olarak, tavsiye etmem. sivilceniz de varsa eğer, hepsini tek palette buluştursanz iyi olur sivilce kızarıklarına yeşil renk, göz altı morluğuna turuncu renk nötrler. flormar ın paletini çok önerenler var deneyerek alabilirsin. yine de ekstra bir ten ürününe ihtiyaç duyarsın, yeşil corrector olanı kullandıktan sonra üstüne mutlaka ten rengi bir ürün uygulamanız gerekir.

So, u never use pink, right? Opposite of purple is yellow.If the dark circles are bluish, orange or peach color are the right choices.By the way, who is the other lady and why you're writing in english?

Bobbi Brown corrector en meşhur corrector diyebilirim büyük ihtimal bende onu alacağım ama Rossmann mağazalarında yeni gelen Catrice markasının corrector paleti de çok övülüyor belki önce onu bi alıp denerim.

C
Catrice bilmiyorum hic denemedIm. Kullanirsan lutfen yaz deneyimlerini

So, u never use pink, right? Opposite of purple is yellow.If the dark circles are bluish, orange or peach color are the right choices.By the way, who is the other lady and why you're writing in english?
Bak Kizim bu siteyi yurt disinda yasayan kizim icin actim turkcesini ilerletsin diye sanirim biriyle ozel bir mesajlasırken yanlislikla size cevaplamis kisesel bir durum yok yani yanlis anlasilmasin. Turkcesi aslinda iyi ama o kadar da super degil. Lutfen kibar davranalim kirici olmayalim. Iyi gunler bir daha da size yazilmayacak emin olabilirsiniz.

Annelere saygım sonsuz.Kırıcı olduysam özür dilerim.Anlam verememiştim, siz yazınca anlamış oldum.Size ve kızınıza sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…