Coronavirus asisi(sinovac/biontech)

Narincakmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
59
39
88
39
Merabalar 30 haftalik hamileyim calismiyorum ev hanimiyim. Carsi,pazar gezmiyorum gezenlede muhatap olmuyorum. Coronavirus asisi olmalimiyim hangisini olmaliyim verebileceginiz ornekler varmi asi yaptiran.

Merabalar 30 haftalik hamileyim calismiyorum ev hanimiyim. Carsi,pazar gezmiyorum gezenlede muhatap olmuyorum. Coronavirus asisi olmalimiyim hangisini olmaliyim verebileceginiz ornekler varmi asi yaptiran.
Canim zaten cikmiyorsun disari bence vurdurma hamilelere bile parol kullanmayin diyen doktorlar suan asi olun diolar ama etkileri blinmeyen asi bence vurdurma

Cok iyi korunuyorsan ve etrafindaki insanlarin da ayni ozende korunduguna inaniyorsan yaptirmama luksun var. Ben de ayni durumdayim, doktorum da ben de esim de yaptirmamaktan yanaydi ama ben ne kadar ozenle korunsam da etrafim ayni sekilde korunmuyor. Annem mesela gorustugum nadir insanlardan, evinde de kalmam gerekiyor ara sira mecburen ve biliyorum ki arada da olsa evine misafir kabul ediyor, cok iyi tanidigi ve korundugunu dusundugu insanlar oldugu icin de bir sey olacagini sanmiyor. Ama bu buyuk bir risk benim icin.
Keza disciye de gitmem gerekti, kanal tedavisi oldum, korka korka gittim, klinikten randevu alirken personelin hepsi asili mi diye sorarak randevu aldim
Kissadan hisse hayat zorlasmaya basladi bu sekilde.. Yarin randevum var ve doktora tekrar soracagim. Ben biontech olmak istiyorum. Benim cevremde 7. ayindan itibaren biontech olanlar oldu, bir problem yasamadilar ama tabiiki bizim esas korktugumuz bizdeki etkileri degil fetus uzerindeki etkileri. Bunu da anlamamiz mumkun degil. Valla ne diyecegimi bilemiyorum...

Eşiniz işe gitmiyor mu hani bir şekilde bulaş riski yok mu. Ben zamanında sinovac oldum 3.aşımı da doğumdan sonra olacağım Allahın izniyle

Eşiniz işe gitmiyor mu hani bir şekilde bulaş riski yok mu. Ben zamanında sinovac oldum 3.aşımı da doğumdan sonra olacağım Allahın izniyle
Esim calisiyor 2 doz sinovac yaptirdi cumartesi 3. Dozu yaptiracak. Yeralti maden iscisi olarak calisiyor is bakimindanda covid riski yuksek.

Takibimi yapan dr farketmez hangisi olursa olsun yaptir diyor oda hakli kendini riske atmak istemiyor. Cuma kontrolum var diger bayanlara da soracagim asi oldularmi hangisini oldular. Suan sinovac ‘ a daha yakinim.

Takibimi yapan dr farketmez hangisi olursa olsun yaptir diyor oda hakli kendini riske atmak istemiyor. Cuma kontrolum var diger bayanlara da soracagim asi oldularmi hangisini oldular. Suan sinovac ‘ a daha yakinim.
Merhaba, aşı oldunuz mu acaba ? Benim doktorumda ben kesinlikle önermiyorum ama sen bilirsin dedi. Kafam çok karıştı ama terazinin bir ucuna aşıyı diğer ucuna covid i koyunca aşı daha ağır bastı açıkçası. Perşembe günü bende aşı olacağım. Hiç bir yere gitmeseniz bile markete mecburen çıkıyorsunuz. İnsan kimseden korkmasa bile kasiyerden korkuyor

Evet ilk doz sinovac aşımı oldum. ayın 26 sında da 2. Doz sinovac aşımı olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…