- 14 Mart 2017
- 59
- 39
- 88
- 40
- Konu Sahibi Narincakmak
-
Canim zaten cikmiyorsun disari bence vurdurma hamilelere bile parol kullanmayin diyen doktorlar suan asi olun diolar ama etkileri blinmeyen asi bence vurdurmaMerabalar 30 haftalik hamileyim calismiyorum ev hanimiyim. Carsi,pazar gezmiyorum gezenlede muhatap olmuyorum. Coronavirus asisi olmalimiyim hangisini olmaliyim verebileceginiz ornekler varmi asi yaptiran.
Esim calisiyor 2 doz sinovac yaptirdi cumartesi 3. Dozu yaptiracak. Yeralti maden iscisi olarak calisiyor is bakimindanda covid riski yuksek.Eşiniz işe gitmiyor mu hani bir şekilde bulaş riski yok mu. Ben zamanında sinovac oldum 3.aşımı da doğumdan sonra olacağım Allahın izniyle
Merhaba, aşı oldunuz mu acaba ? Benim doktorumda ben kesinlikle önermiyorum ama sen bilirsin dedi. Kafam çok karıştı ama terazinin bir ucuna aşıyı diğer ucuna covid i koyunca aşı daha ağır bastı açıkçası. Perşembe günü bende aşı olacağım. Hiç bir yere gitmeseniz bile markete mecburen çıkıyorsunuz. İnsan kimseden korkmasa bile kasiyerden korkuyorTakibimi yapan dr farketmez hangisi olursa olsun yaptir diyor oda hakli kendini riske atmak istemiyor. Cuma kontrolum var diger bayanlara da soracagim asi oldularmi hangisini oldular. Suan sinovac ‘ a daha yakinim.
Evet ilk doz sinovac aşımı oldum. ayın 26 sında da 2. Doz sinovac aşımı olucamMerhaba, aşı oldunuz mu acaba ? Benim doktorumda ben kesinlikle önermiyorum ama sen bilirsin dedi. Kafam çok karıştı ama terazinin bir ucuna aşıyı diğer ucuna covid i koyunca aşı daha ağır bastı açıkçası. Perşembe günü bende aşı olacağım. Hiç bir yere gitmeseniz bile markete mecburen çıkıyorsunuz. İnsan kimseden korkmasa bile kasiyerden korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?