• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona..

1okaliptus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
464
467
18
31
Herkese merhaba
Annem babam 9 aylık yeğenim korona. Ne yapacağımı şaşırdım hangisine üzüleceğim bilmiyorum bebeğe özellikle içim yanıyor. Ne yapabiliriz ne önerirsiniz bebeklerde özellikle nasıl ilerliyor bu süreç lütfen akıl verin

Geçmiş olsun.
Kuzenim korona oldu. Bebeği 3 aylık o da pozitifti.
Bağışık güçlendirici vitamin aldı kuzenim zaten emziriyordu, onun dışında tavuk suyu çorba vs.
Çok şükür atlattılar evde ikisi de 🧿
Bebekler sanılandan daha güçlüler 🙏🏻❤️🧿

Bildiğim kadarıyla yenidoğan bebeklerde hastalık daha kritik seyrediyor. Ama sizin yeğeniniz 9 aylık olmuş. Umarım kolaylıkla atlatır.

Anneniz babanız biontech olmuş muydu?

Geçmiş olsun.
Kuzenim korona oldu. Bebeği 3 aylık o da pozitifti.
Bağışık güçlendirici vitamin aldı kuzenim zaten emziriyordu, onun dışında tavuk suyu çorba vs.
Çok şükür atlattılar evde ikisi de 🧿
Bebekler sanılandan daha güçlüler 🙏🏻❤️🧿
Sizede cok geçmiş olsun inşallah iyi olur o kadar üzülüyorum ki

Bildiğim kadarıyla yenidoğan bebeklerde hastalık daha kritik seyrediyor. Ama sizin yeğeniniz 9 aylık olmuş. Umarım kolaylıkla atlatır.

Evet 9 aylık suan. İnşallah iyi olur.
Evet annem babam 2 doz asılarını olmuşlardı

Benim anne baba biontech oldular aylar önce,
ikisi de geçen ay korona oldu ...

Doktorunuza danışarak betaglukan, itü propolis, c ve d vitamini kullanabilirsiniz. Sanırım quercetin diye de bir takviye var ama onun kullanımı nasıl bilmiyorum. Mutlaka doktora ve eczacıya sorun.

Cok teşekkür ederim her birine tek tek soruyorum annem cok fazla baş ağrısı ve ateşi var yeğenim baygın gibi cok bitkin ve ara ara ateşleniyor babam nispeten daha iyi.

Back