• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Corona virüsü sürecinde hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.319
En iyi cevaplar
1
64.712
548
Hanımlar merhaba. Forumda sürekli ama sürekli hamile kalan hanımları görüyorum. Neden böyle bir sey yapiyorsunuz? Bu süreçte nasil bebek sahibi olmayi düşünüyorsunuz? Geleceğe dair bir öngörümüz yok. Ne olacağiz belli değil. Her doktor kontrolünde risk altindasiniz. Doğumda risk altindasiniz. Dogum sonrasi yenidoğan kontrolleri, aşılar, muayeneler... Sırf anne baba olma duygusunu tatmak istiyorsunuz diye bu süreçte korunmadan iliskiye girmeniz, bebek planı yapmanız çok bencilce. Belki sizi kimse bu konuda uyarmamiştır. Belki aklınıza gelmemiştir. Bir hatırlatıcı olmak istedim. Hicbir doktor yeni gebeliği şu anda önermiyor. Mevcut gebeler ne kadar gerginler bi bakın. Kanamasi oluyor kontrole gidemiyor korkudan.

Hamile kalan arkadaşların hadi canımız sıkıldı eee madem çocuk yapalım dediklerini zannetmiyorum. Yeni hamile kalan arkadaşlarında en erkeni 1 aylıktır zaten. 3 yıldır bebek sahibi olmak için ugraşıyorum. Yazdığınız seyler asıl bana bencilce geldi. Kimin ne yaşadığını biliyor musunuz ?

Hamile kalan arkadaşların hadi canımız sıkıldı eee madem çocuk yapalım dediklerini zannetmiyorum. Yeni hamile kalan arkadaşlarında en erkeni 1 aylıktır zaten. 3 yıldır bebek sahibi olmak için ugraşıyorum. Yazdığınız seyler asıl bana bencilce geldi. Kimin ne yaşadığını biliyor musunuz ?
Aynen katiliyorum size . korunupta hamile kalanlar bile var viz istedigimiz icin degil Allah istedigi icin veriyir insanlar be kadar ugrasti kim bilir gebe kalmak icon ama nasip bu zamanaymis kimse istemez risk altinda olmayi. Ölümü bile viruse bagladi insanlar heran ölebilcemiz kimsenin aklinda degil. Her aanimiz risk zaten Allah vermis bize de dua etmek kalir.

Sizene bundan, koronavirüs'e bir tek hamileler mi yakalanıyor ne saçma.. Burda senelerdir çocuk sahibi olmayı bekleyen insanlar var çok acımasızca olmuş yorumunuz. Herkes istediğini yapmakta özgür gidip yatak odalarına karışamazsınız!

Back