Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de korona oldum. Koronanın altıncı gününde hamile olduğumu öğrendim
Merhaba covid geçirmiş gebelerle ve loğusalarla ilgili bir ödevim var . Kovid geçiren gebelerin duygu durumuyla ilgili bana yardımcı olurmusunuz
Canım ben daha yeniyimCanım bebekte bir sıkıntı yok değil mi benim karantinam yarın bitiyor beklemem gerekiyor mu sence
Ben de korona oldum. Koronanın altıncı gününde hamile olduğumu öğrendim
Inşallah cnm bir problem çıkmazCanım ben daha yeniyimHiç bilmiyorum yarım muayene olacam. İnşallah iyidir
Bugün benim adet günümdü
Pozitif çıktığımı öğrendiğim aynı gün hamile olduğumu öğrendim..Merhabalar yeni corona gecirdim ve hamile kalmak istiyorum corona ilaçlarını kullanmadım corona gecirip de hamile kalan var mı hamile kalıp da bir problem yaşayan var mı?
Ben corona iken adet oldum cnm ilaclarida kullanmadım denemeye basladik cnm biz inşallah Sağlıklı hayırlısı olurMerhaba, ben de corona oldum 9. Gundeyiz bebek için deneme yapıyorduk bu ay dinlendireceğim galiba kendimi. Siz ne yaptınız ?
Canım aynı kaderi paylaşmışız.. Ben de korona olduğum gün regl oldum. Insallah saglikla gelir mutlu haberimiz bize tez zamanda ❣Ben corona iken adet oldum cnm ilaclarida kullanmadım denemeye basladik cnm biz inşallah Sağlıklı hayırlısı olur