Corona olan var mı?

Haklisiniz katiliyorum sağlamsaniz bile gidip hasta olup geri dönebilirsiniz. test yaptirdigimiz zaman hasta degilsek bile kesin hastanede kaptik virüsü demistim içimden .
Kendinizi izole edebilirsiniz baktiniz artiyor ozaman gitmeyi düsünebilirsiniz.

Telefonla arasam bilgi alabilir miyim ki

Telefonla arayıp bilgi alayım mi

Telefonla arasam bilgi alabilir miyim ki
Alabilirsiniz...
Oğlumun sabahki durumuna göre bende aramayı düşünüyorum.. En azından hapşırma burun akıntısı belirti mi değil mi çocuklarda onu öğrenirim ona göre hareket etmeyi düşünüyorum..

Telefonla arayıp bilgi alayım mi
Bogaz agrisi ve mide bulantisi yeterli degil hastalik teshisi icin. buyuk iihtimal onlarda sikayetleriniz artarsa test yapilacagini söylerler pskolojik olarak sizde evham yapmayin dusundukce iyi olmazsiniz sakin olun

Bogaz agrisi ve mide bulantisi yeterli degil hastalik teshisi icin. buyuk iihtimal onlarda sikayetleriniz artarsa test yapilacagini söylerler pskolojik olarak sizde evham yapmayin dusundukce iyi olmazsiniz sakin olun
Boğaz ağrıyor. Dondurma yediğimden de olabilir diyorum. Mide bulantısı hiç yok.sadece eklemler ağrıyor biraz belim agriyo .. adet de olacagim yakında ondan olabilir mi. Boşuna mı Kuruntu yapıyorum oruç da tutuyorum acaba bitkin mi dustum

Oruç tuttugum için vücudum bitkin düşmüş olabilirmiş eşim öyle dedi . Acaba ondan mı ? Susuzluktan vs de ağrı olabiliyormus netten araştırdım aradım da varsa gidin diyorlar ateşim yok

Oruç tuttugum için vücudum bitkin düşmüş olabilirmiş eşim öyle dedi . Acaba ondan mı ? Susuzluktan vs de ağrı olabiliyormus netten araştırdım aradım da varsa gidin diyorlar ateşim yok
Olabilir tabiki siz bir süre takip edin kendinizi belirtileriniz artmaya devam ederse zaman kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna başvurun erken tedavi her zaman daha iyidir...
Benim hiç ateşim olmamıştı covid olduğumda sadece ateş belirtisi sizi yanıltmasın...

Yani adette olacakmissiniz olabilir ben biraz daha beklemenizi öneririm

Ailecek covid olduk ve dün karantinadan çıktık. Bende başlangıçta yorgunluk ve boğazda gıcıklık hissi ile beraber öksürük vardı. Sonraki günlerde halsizlik ve öksürük giderek arttı. Yüksek ateş şikayetim olmadı ama ailenin diğer bireylerinde oldu. Tat ve koku kaybı olmadı. Öksürük olmasaydı covid testi yaptırmaya gitmezdim. Sadece yaşadığım yorgunluktan ötürü bir halsizlik diye düşünüyordum.
Demem o ki belirtiler herkeste aynı şekilde ortaya çıkmayabilir. Test yaptırmak gerek bence.
Geçmiş olsun.

Oruç tutsam mi bugün peki çok kararsız kaldım.. iki saattir sürekli ıhlamur limon iciyorum

Bu şekilde devam ederse giderim tabii ama yarını bekleyeyim diyorum. Oruç da tuttum devamlı diyet spor ağır mi gekdi acaba
Oruc tutmayin ara verin oncelik sagliginiz .bol bol vitamin alin c vitamini bol su icin ve dinlenin oruc ve spor agir gelmis olabilir umarim biran önce kendinizi toparlarsiniz

Oruç tutsam mi bugün peki çok kararsız kaldım.. iki saattir sürekli ıhlamur limon
Oruc tutmayin ara verin oncelik sagliginiz .bol bol vitamin alin c vitamini bol su icin ve dinlenin oruc ve spor agir gelmis olabilir umarim biran önce kendinizi toparlarsiniz
Çok sağolun

Tutmayın bence ılık birşeyler için gün içinde sürekli.. Uyuyup dinlenin sabahki durumunuza göre hareket edersiniz...
Daha iyi gibiyim ama öksürüğüm var ağrılarım kesildi . Oruç tutmadım gün içinde portakal suyu ,şu , ıhlamur içtim devamlı hiç bir kemik ağrım yok ama.siddetli bir öksürük var

Daha iyi gibiyim ama öksürüğüm var ağrılarım kesildi . Oruç tutmadım gün içinde portakal suyu ,şu , ıhlamur içtim devamlı hiç bir kemik ağrım yok ama.siddetli bir öksürük var
Ben burda ne yazsam sizi yaniltilirim.. Öksürüğü takip edin genel durumunuz kotulesirse hemen hastaneye gidin ilaçlarla en azından cigerlerinize inmeden tedavi olursunuz...

Ben burda ne yazsam sizi yaniltilirim.. Öksürüğü takip edin genel durumunuz kotulesirse hemen hastaneye gidin ilaçlarla en azından cigerlerinize inmeden tedavi olursunuz...
Doğal bir öksürük şurubu vardı ondan içtin başka hiç bir şikayetim yok umarım dondurmadandir. . Bir iki güne geçmezse zaten gidicem ağrılarım va hiç biri kalmadı gece iyi uyudum gün içinde de yattım sürekli yorgunluktanmis demekki

Geçiren biri olarak size şunu söyleyeyim korona olduğumu öğrenmeden önce ki gün yalnızca uyku sırasında aşırı üşüme ve titreme gelmişti. Onun dışında herhangi bir belirti yaşamadım. Eğer ailede pozitif olanı duymasaydım gidip test bile yapmazdım ama maalesef ki yapınca pozitifti. Ondan sonra bir defa da perişan haldeydim boğaz ağrısı falan filan ama test yapılınca iki defa da negatif çıkmıştı o yüzden demem şu ki semptomlar kişiden kişiye değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…