• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona derdi gelmesede bit geliyor🤬

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zyfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zyfe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
31
6
1
29
Kızım 3 yaşında yaklaşık 10 gündür dışarı çıkmıyor ve bende tabiki sadece kayın validem görümcemlere gidiyor geliyor bahsetmiştim.

Bugün kızımın saçını kaşıdığını farkettim.
Bir iki inceledim telefonun ışığıyla sirke gördüm. Bi de baktım Bit geziyor. Hayatta en katlanamadığım tek şey takıntı yaptığım.
Saçını yıkadım ve bit tarağıyla taradım 2 tane bit çıktı ve cansız sirke çıktı Bi kaç tane.
Acaba bana geçmiş midir?

Bide bu bit nereden geldi şimdi kafamda deli sorular 🤬😠🤬😠

Ya inanamıyorum şu an bizde de aynı durum var
Dün akşam kızımın kaşınmasıyla farkettim hayatımda İlk kez birle tanıştım ne yapacağımı bilmiyorum.

Bende de var sanırım kaşınıyorum. Of ya.
Geceden beri aklım hep bunda. Kk girip bakayım dedim bu konuyu gördüm. Eşime dedim eczanede ne varsa getir bite dönüşmeden önünü keselim :KK43:
Bn akalım bugün başlayacağız tedaviye:KK43:

Şampuanı oluyo vede çok sık dişli taragı onunla atlatırsınız umarım banada cocukken arkadaşımdan bulaşmıştı sadece yanında oturmaktan hemde

Kızım 3 yaşında yaklaşık 10 gündür dışarı çıkmıyor ve bende tabiki sadece kayın validem görümcemlere gidiyor geliyor bahsetmiştim.

Bugün kızımın saçını kaşıdığını farkettim.
Bir iki inceledim telefonun ışığıyla sirke gördüm. Bi de baktım Bit geziyor. Hayatta en katlanamadığım tek şey takıntı yaptığım.
Saçını yıkadım ve bit tarağıyla taradım 2 tane bit çıktı ve cansız sirke çıktı Bi kaç tane.
Acaba bana geçmiş midir?

Bide bu bit nereden geldi şimdi kafamda deli sorular 🤬😠🤬😠
Gidip geldiği yerlere sorun birde dikkat edin başka bişey gelmesin ondan şampuanla tarakla da kurtulunmuyo

Internetteki mayonez zeytinyagi gbi tedavileri unut... krese gitmis cocuk var ise kompedan oluyorsun, buyur tedavi:
Saclari bit sampuaniyla yika, bekleme suresine ve gozlerine dikkat et.
Banyo sonrasi onune oturt genis beyaz basortusunu ser kucagina cok parlak bir de isik yak (sirkeleri de gorebilesin) basla taramaya, tarakla bitler duser (oludur korkma)
Eger bulabiliyorsan pamuga gazyagi sur sanki sacindan kirinti alirmis gibi tutam tutam ayirip pamukla cek.(sirkeler de gitti)

Aktardan kafuru tablet al, yoksa bit tokasi rozeti vb. eczanede malzemeler var onlardan al. Bunun kokusuna yeni bit gelmeyecek..
Şimdi engellemeye gecelim; esin ve evde kim varsa sampuani kullanacak, sen sacini da boyatabilirsin bu da bir care.
Yatak takimlari ve bu hafta giyilen hersey yuksek isida yikanacak, utulenecek.
Pelus oyuncaklar tek tek posetlenecek 7 gun acmayacaksin torbayi.
Ben manyak olmamdan dolayi halilari da yikatip koltuk minderlerini yikamak/koltuklari silmek de lazim derim.

Ve son asama: 7.gun yeniden sampuan

Gecti bile ;))

Bu arada bit olup olmadigi kulak arkasindan anlasilir, isilik gibi kirmizimsi isirik iz(ler)i olur

Internetteki mayonez zeytinyagi gbi tedavileri unut... krese gitmis cocuk var ise kompedan oluyorsun, buyur tedavi:
Saclari bit sampuaniyla yika, bekleme suresine ve gozlerine dikkat et.
Banyo sonrasi onune oturt genis beyaz basortusunu ser kucagina cok parlak bir de isik yak (sirkeleri de gorebilesin) basla taramaya, tarakla bitler duser (oludur korkma)
Eger bulabiliyorsan pamuga gazyagi sur sanki sacindan kirinti alirmis gibi tutam tutam ayirip pamukla cek.(sirkeler de gitti)

Aktardan kafuru tablet al, yoksa bit tokasi rozeti vb. eczanede malzemeler var onlardan al. Bunun kokusuna yeni bit gelmeyecek..
Şimdi engellemeye gecelim; esin ve evde kim varsa sampuani kullanacak, sen sacini da boyatabilirsin bu da bir care.
Yatak takimlari ve bu hafta giyilen hersey yuksek isida yikanacak, utulenecek.
Pelus oyuncaklar tek tek posetlenecek 7 gun acmayacaksin torbayi.
Ben manyak olmamdan dolayi halilari da yikatip koltuk minderlerini yikamak/koltuklari silmek de lazim derim.

Ve son asama: 7.gun yeniden sampuan

Gecti bile :KK66:)
Efenim 9 aylık bebem var ama şimdiden bu bilgileri yazdım aklıma teşekkürler 🙃

Back