Çorlulu arkadaşlarrr gelin buluşalım..

melis16

Senin gonlun degişirse,dunya değişir. .
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
1.755
30
363
Mrb arkadaşlar,eşimin tayini nedeniyle Bursadan,çorluya yerleştik.Apartmandan kapımızı çalan olur diye umut ettik ama :) 24 daireden bi Allahın kulu hoşgeldiniz demedi..eğer buluşma yaparsak bu bana da iyi gelicek,benim gibi tayinle gelmiş veya çorludan olup buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen topiğe yazsınlar...

Bizde geçen yıl tayinli olarak geldik Çorluyaa, gerçektende apartmanımızda bir Allahın kulu hoşgeldiniz demedi sağolsunlar, kimseyide tanımıyorum..
Yalnız benim Eşim değil Babam getirdi tayinli olarak henüz nişanlıyım :) belkide yaşça küçüğümdür sizden :)

20 :)

tatlım biz uzun zamandır buluşma yapmıyoruz.eğer talep olursa belki bi buluşma düzenlenir..ama corludan cok az kişi var sanmıyorum.

ben çorlunun yerlisiyim bizim mahallede yeni gelenlere hoşgeldiniz deniyo valla :Ç ama yeni yapılan apartmanlarda öyle değil bildiğim kadarıyla millet kavga etmek için yüz yüze geliyo sadece yeni yapılan demiyim yanlış olmasın ,apartman kültürünün geneli böyle ve sadece bu çorluda olmuyor maalesef

tabiki sadece çorluya özgü birşey değil ama bunu ben değil çorlunun kendi halkıda söylüyor.sanırım kısa sürede aşırı göçün olması bu sonucu dogurmuş.şimdi bir sıkıntım yok,ilk gnler bocaladım sadece :)

olmadı canım.katılım yok malesef..ama istersen sende katıl aramıza buradan tanışıp görüştüğümüz arkadaslar var.

slmmmm canım bende çorluda oturuyorummm

slm cnm biz de topikte tanıştık ve ailecek görüşüyoruz 3 arkadaşız ve gayet uyumlu güzel bir arkadaşlığımız var yaklaşık 1 yıldır tabiki seninlede tanışırız nerden geldin ne zaman evlendik yaşın kaç geel bakalım sohpetimize

Hemencik geldimmm
bende geçenlerde burdan bi arkadaşla tanıştım buluştuk çok güzeldi eğlenceliydi ve şimdi çok iyi arkadaş olduk sürekli gorusmeyi düşünüyoruz :)
21 yaşındayimm
2 aylık evliyim
çalışmıyorum
bulvarda oturuyorum canım sen kendini anlatsana belki diğer tanistigim arkadaşimla hep beraber bulusuruz

28 yaşındayım çalışmıyorum 1 buçuk yıılık evliyim daha 20 günlük bir oğlum var....dediğim gibi 3 arkadaşız bizde sık sık görüşüyoruzz....inşallah görüşürüzsenlede

28 yaşındayım çalışmıyorum 1 buçuk yıılık evliyim daha 20 günlük bir oğlum var....dediğim gibi 3 arkadaşız bizde sık sık görüşüyoruzz....inşallah görüşürüzsenlede

Aaa 20 günlük mu allah bagislasn canım inşallah bigün sevmek nasip olur :) çorlunun neresinde oturuyosn canım

:) konu sahibi olarak bende bi mrb diyim bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…