çorludakiler nerdeler?????

kızlar eskiden hiç boşlamazdık topiğimizi,ilişkimiz monotonlaştı sanırım :)))) arada bakalım topiğimize öksüz kaldı yazık

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bu topigi görünce çok heyecanlandım bende çorluda oturuyorum yeni evlendim burayi hiç bilmiyorum yeni geldim ve hiç arkadaşim yok çok sıkılıyorummmm yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorumm

Orion a yakınım sen? ben benim açtıgım topiğe yazdın sandım.cvplamışım.

Son düzenleme:
hoşgeldiniz kızlar.ben salı pazarı civarındayım.ama pazartesi pazarınada yakın sayılırım.yani ikisinin ortası :)mesajlarınızı geç gördüm malum bayram girdi araya.bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun.

tabiki görüşebiliriz ama önce tanışalım kendinden bahsedermisin biraz.ben 29 yaşında ev hanımıyım.6 yıllık evliyim.1 yıl 1 ay oldu çorluya taşınalı.5 yaşında bir oğlum var.

Bende kendimi anlatayimm
21 yaşındayim sevdicegimle ağustosta evlendim ve çorluya geldim 2 ay oldu çok sevdim çorluyu ama hiiiiç mi hiç arkadasim yok çok sıkılıyorum

Bende kendimi anlatayimm
21 yaşındayim sevdicegimle ağustosta evlendim ve çorluya geldim 2 ay oldu çok sevdim çorluyu ama hiiiiç mi hiç arkadasim yok çok sıkılıyorum

ayy bizde ağustosta nişanlandıkk :) şu ağustos ne mübarek ayyy

eee o zaman boş durmayalım buluşma günü ayarlayalım, ben yeni üye olduğumdan özelden yazamıyorum
benim müsait olduğum tek gün pazar? peki ya sizin?

tabiki görüşebiliriz ama önce tanışalım kendinden bahsedermisin biraz.ben 29 yaşında ev hanımıyım.6 yıllık evliyim.1 yıl 1 ay oldu çorluya taşınalı.5 yaşında bir oğlum var.

yeni üye olduğumdan özelden yanıt veremiyorum, görüşme gününü planladığımızda bana özelden yazın, ben okuyorum :)

çalışıyomusun canım.
benim için sorun yok siz ne zaman derseniz ama şimdi memleketteim ışte yarın çorluya dönüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…