- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
-
- #1.281
slm kızlar ancak girebildim :26::26:ama siz yoksunuz anlaşılan öpüyorum hepinizi..
yarın bi ihtimal yolculuk olabiler :)duygularım karıştı sankim :& yarın akşama doğru belli olar...
haber ver belli oluncaa
kızzzzz çokmu svindim gideceğime((( ikindin belli olar ancak..
gidersem çarşambaya ancak dönerim.çarşambada tatil okullar...
ayyy flz ben kaşınıorum galiba merak ettim birazama bu gün konuşmuştuk statüsü farklı biraz tehlikeli olabilir neyse bulaşmiyim
evet gidersem dğişiklik olur eve geri dönünce daha çok şükür ederim :))) allahım beni iyiki kurtarmışsın böyle bi ortamdan die :)) bu arada şennur hasta olacak gibiymiş yarın gelmiyomuş sanırsam...
evet zaten hasta olabilirm falan dioduuaradım ben de msj atınca akşam. bu aralar hastalık havası dikkatt etttt sen deee suna daaa yıkıp geçio valalaaa benm de yarın bi takım işlerim var ama sana uğrayabilirim biara özledim kız
ne işin var bakem???
bence sen o kınaya gitme gelinede bulaşır filan ayyyyyy neme lazımm :)))yada burnunu silerken rujun rimeline karışır tam o sırada kamera seni çeker filan ay bu daha kötü olur :)))) neyse yada sen hala depresyona girmediysen git bari :)uğrarsan beklerim ama kahvaltıyamı yoksa öğleden sonrayamı?
yarın akşam arkadşn kına gecesi var kıyafet hazırlıcam ona. Bi de bu gün bişi aldım eve gelince sanki beğenmedim gibi yarın çarşıya gidip değiştirmem gerekebilirBi de kuaför işlerim var bi de hala burnum akıo maşallah ne mikropmuş beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?