çorludakiler nerdeler?????

kızlar merhaba

27 yaşındayım corluluyum..
bir otomotiv plazasnda müşteri ilişkileri sorumlusu olarak calısıyorm
ağustosta 6 yaşında giricek bir oğlum var :)

ayyy flz ben kaşınıorum galiba merak ettim biraz ama bu gün konuşmuştuk statüsü farklı biraz tehlikeli olabilir neyse bulaşmiyim

evet gidersem dğişiklik olur eve geri dönünce daha çok şükür ederim :))) allahım beni iyiki kurtarmışsın böyle bi ortamdan die :)) bu arada şennur hasta olacak gibiymiş yarın gelmiyomuş sanırsam...

evet zaten hasta olabilirm falan dioduu aradım ben de msj atınca akşam. bu aralar hastalık havası dikkatt etttt sen deee suna daaa yıkıp geçio valalaaa benm de yarın bi takım işlerim var ama sana uğrayabilirim biara özledim kız

bence sen o kınaya gitme gelinede bulaşır filan ayyyyyy neme lazımm :)))yada burnunu silerken rujun rimeline karışır tam o sırada kamera seni çeker filan ay bu daha kötü olur :)))) neyse yada sen hala depresyona girmediysen git bari :)uğrarsan beklerim ama kahvaltıyamı yoksa öğleden sonrayamı?

anca öğleden sonraya gelirim kız erken kalkamıom artık bu arada sizin yine gece vardiyasında mı eşin halaa
*

hmm ok...eşim bu hafta gündüz çalışıyo ama bugün iş yokmuş dedi gitmedi işe haftaya gececiyiz.yarın görüşürüz o zaman ben kaçıyım ufak ufak malum bizimki göbüşte değil çıktı onun için erken yatıp erken kalkmak gerekiyo.ben müsade istiyim şekerim iyi geceler :))

kızlaaaarrrrr ben geldim sıcacık yuvama döndüm.ohhhh beya.üj bej gün die gittim 20 günde ancak gelebildim.pazartesi görüşelim mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…