çorludakiler nerdeler?????

kızlar merhaba

27 yaşındayım corluluyum..
bir otomotiv plazasnda müşteri ilişkileri sorumlusu olarak calısıyorm
ağustosta 6 yaşında giricek bir oğlum var :)

evet gidersem dğişiklik olur eve geri dönünce daha çok şükür ederim :))) allahım beni iyiki kurtarmışsın böyle bi ortamdan die :)) bu arada şennur hasta olacak gibiymiş yarın gelmiyomuş sanırsam...

evet gidersem dğişiklik olur eve geri dönünce daha çok şükür ederim :))) allahım beni iyiki kurtarmışsın böyle bi ortamdan die :)) bu arada şennur hasta olacak gibiymiş yarın gelmiyomuş sanırsam...

evet zaten hasta olabilirm falan dioduu :50: aradım ben de msj atınca akşam. bu aralar hastalık havası dikkatt etttt sen deee suna daaa :53: yıkıp geçio valalaaa :47: benm de yarın bi takım işlerim var ama sana uğrayabilirim biara özledim kız :52:

bence sen o kınaya gitme gelinede bulaşır filan ayyyyyy neme lazımm :)))yada burnunu silerken rujun rimeline karışır tam o sırada kamera seni çeker filan ay bu daha kötü olur :)))) neyse yada sen hala depresyona girmediysen git bari :)uğrarsan beklerim ama kahvaltıyamı yoksa öğleden sonrayamı?

bence sen o kınaya gitme gelinede bulaşır filan ayyyyyy neme lazımm :)))yada burnunu silerken rujun rimeline karışır tam o sırada kamera seni çeker filan ay bu daha kötü olur :)))) neyse yada sen hala depresyona girmediysen git bari :)uğrarsan beklerim ama kahvaltıyamı yoksa öğleden sonrayamı?

anca öğleden sonraya gelirim kız erken kalkamıom artık :27: bu arada sizin yine gece vardiyasında mı eşin halaa
*

hmm ok...eşim bu hafta gündüz çalışıyo ama bugün iş yokmuş dedi gitmedi işe haftaya gececiyiz.yarın görüşürüz o zaman ben kaçıyım ufak ufak malum bizimki göbüşte değil çıktı onun için erken yatıp erken kalkmak gerekiyo.ben müsade istiyim şekerim iyi geceler :))

kızlaaaarrrrr ben geldim sıcacık yuvama döndüm.ohhhh beya.üj bej gün die gittim 20 günde ancak gelebildim.pazartesi görüşelim mutlaka.

Back