çorludakiler nerdeler?????

haklısın tek çıkılmııyo.salı pazarı sana pek uzak değil carfoursanın önünde duruyorsun.çarşıya doğru gelirken hsbc nin ordan aşağı dönüyorsun.yazın bende güzel olacağını düşünüyorum.ayrıca evet benim geldiğim yere bakılırsa ben burda kısa kolla dolaşyorum.tabi evin içinde :))

neyse arkadaşım ben çıkayım artık,yine girerim bi ara umarım katılım yapan arkadaslarda olurda canlanır çorlu biraz :)))sana soruda soramıyorum,bakalım ne olcak :) kendine iyi bak görüşürüz.

aaa neden soramıyorsun bi tek yaşadığım yeri söylemedim :) diğer konularda her türlü sorulara açığım.umarım dediğin gibi olur yaza kadar toplaşırız.iyi geceler sana.görüşmek üzere...

canım tanıdık cıkar dediğin için sormadım seni zor durumda bırakmayayım diye.aa biz eğer sende istersen yakın zamanda tanısır görüşürüz.ama önce tabi biz tanısalım,tekrar iyi geceler.

tanışmayı çok isterim tabi.önce tarafsız bi yerde görüşelim.yarın gelince bu konuyu konuşuruz.yarın akşama beklicem.sana iyi geceler.kendine iyi bak bye...

iyiyim teşekkür ederim.sen??? bu arada biz nasıl görüşecez.cumartesiye kadar görüştük görüştük görüşemezsek sonra sıkıntı olacak gibi.telefonlaşalım desem burdan numarada alınıp verilmiyo nasıl olacak o iş???

cumartesi den sonra işin mi var,gerçi benimde kız kardeşim 15 tatil için bursadan gelicekler.çok müsait olamam 2 hafta seninde mi beklediğin birileri var.ben özelden sana face adresimi yazayım ekle olurmu

benimde kayınvalidemler gelecek kim bilir kaç gün kalacaklar.eşimin facesi var benim facem msn im yok onun facesine ekleyebilirmiyim sıkıntı olurmu.mesejını beklicem

canım keşke senin face in olsaydı ( ben özelden yazdım face mi.

evet msj ı gördüm ama senden onay almadan eklemedim.keşke olsaydı ama yok.daha doğrusu kpattım.sıkıntı olmazsa ekleyecem.onun facesindede ikimizin resmi var zaten birtek ismi erkek ismi.hem o facesine bakmaz bile genelde ben girerim onun facesine :)

canım umarım benim eşimde bu duruma kızmaz.şöyle yapalım birbirimizi kim oldugumuzu anlamak adına ekleyelim sonra sileriz.belki sende face adresi açarsın kendine.

dur o zaman hiç riske girmeyelim benim özel mesaj hakkım yok sen bana özelden numaranı at ben seni arıyım olmazsa en mantıklısı böyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…