çorludakiler nerdeler?????

slm bende sizin açtığınız topiği görmeden çorlu buluşma topiği açtım..Ama bakıyorumda kimse katılmıcak sanırım..birlikte bu konuya bi el atalım istersen :)))

ayy ne iyi olur siz çorludamısınız?

Evet Çorludayım 4 ay önce geldik..carreffoura yakınım.siz buralımısınız? topiği canlı tutarsak belki gelen arkadaşlar olur ..Bursada biz çok buluşma yaptık,güzel arkadaşlıklar edindik umarım burda da aynısı olur.

az kaldı şimdi tanıdık çıkacaz :) ben çorluya geleli 5 ay kadar olacak.buralı değilim.salı pazarı civarındayım ben..

az kaldı şimdi tanıdık çıkacaz :) ben çorluya geleli 5 ay kadar olacak.buralı değilim.salı pazarı civarındayım ben..

ay ne iyi olurdu :)) tanıdık bi yüz görebilmek çorluda..sen nereden geldin hangi şehirden ??

buna burda cevap vermesem malum tanık filan görür burlarda :) rezil olmıyım.ama şu kadarını söyliyim bursaya 2 saat uzaklıktaydım yakındım yani.tahmin edersen söyleme burda sakın.tanışırsak o zaman konuşuruz bunları.bu arada ev hanımıyım 28 yaşındayım bi oğlum var 4 yaşında.sende kendnden bahsedermisin biraz :) çok heyecan yaptım.görüşürmüyüz acaba ilerde :))

Tahmin ettiğim yer ise orada da yaşadık eşimle iş için,tamam söylemem :)) ben 31 yaşındayım 2 cocugum var 1 kız 1 erkek 2009 dan beri bu kulübe üyeyim valla çok buluşma yaptık çok iyi dostluklar kurduk inşallah burda da aynısı olur.sizde iş için mi geldiniz

allah bağışlsın..çok sevindim kendimi övmek gibi olmasın ama çok sıcak kanlıyımdır.görüştüğümüz ilk gün yıllardır arkadaşmışız gibi hissedebilirsin.evet bizde iş için geldik ve sanırım yerleşik hayata geçiyoruz burda :)

amin canım cümlemizin kini..sen yeni üye olmuşsun sanırım.bu arada komşuluk nasıl memnunmusun benim apartmanda malesef komsuluk yok :(

komşuluk oturduğum apartman adına söylüyorum güzel ama ben sonradan ve dışardan geldiğim için samimiyet pek kuramadım.daha doğrusu komşularla birebir görüşemiyoruz toplandılarmı 10 kişi oluyolar ben arada kaynıyorum.dertleşeceğim kimse yok.ama iyiler hepsi saolsunlar beni ayırt etmiyorlar

sen yine şanslısın bana bi kişi bile gelmedi.. :))) ben senden beter durumdayım

bizimle birlikte bi aile daha geldi o da aynı şeyleri yaşıyo dışlıyolar giibi hissediyorum diyo.bazen inatlaşan sen yapma diye kapıya dayanan bile oluyomuş :( kötü tabi ama napalım geçecektir bu günler..

anlamadım kim ne için kapıya dayanıyor?banamı yazdın

anladım şimdi ay bir harf yüzünden konu dağıldı :))) yaz gelsin bence de geçicek zaten.o zaman arkadaslık kurması daha kaloy,kışa denk geldik belkide o yüzden..herkes evine kapanmış durumda.

burda böyle kışa can kurban.kışmı var ki dışarda :) baharı yaşıyoruz gibi.bence eve kapanma hergün bi yeri gezsen kafan dağılır.çorlunun heryerini tanıdınmı gördünmü ?

Valla Bursaya göre kış var,senin geldiğin yere göre yok :)) canım ya kızım 2 bucuk yaşında hafta sonları genelde eşimle cıkıyoruz hasta ederim diye tek cıkmıyorum fazla.salı pazarınıda henüz bilmiyorum.geçen hafta perşembe pazarına gittik onda da donduk.bu ara iyi gidiyor havalar.birde tek basına hafta içi bi yerden sonra sıkılıyorsun.e orion var oda gez gez aynı :)

Back