Çorlu Dr. erson aksu

mer3459

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
134
80
Merhabalar corlu vatan hastahanesinde dr. Erson aksuya muayene olan varmi aranızda memnun kalan yada kötü tecrübesi olan bilgilendirme yapabilir mi

Merhabalar corlu vatan hastahanesinde dr. Erson aksuya muayene olan varmi aranızda memnun kalan yada kötü tecrübesi olan bilgilendirme yapabilir mi
Histeroskopi ameliyati yapti bana kendisi ben memnun kalmadim, ticarethane gibi bi doktor gibi degil hastanin biri giriyo biri cikiyo.. zaten vatan hastanesinin doktorlarinin geneli öyle ama erson aksunun takipcisi falanda cok oldugu icin kapisinda kuyruk oluyo iceri giriyon çıkışın bi oluyo her isi kostura kostura yapan bi doktor.

Bu arada bisey daha ekliyim histereskopi de amaç rahim duzeltmekti , T seklindeydi rahmim onuda duzeltememis poliplerin bi kismini alip kapatmis😀😀😀 1 embriyom en kaliteli embriyom onun yuzunden çöpe gitti cunku bana ve tup bebek doktoruma israrla ameliyati. Yaptim dedi. Bende guvendim transfer istedjm

X