merhaba, bende nefes alma problemı var, ç.köy optimette tomografı çekildi devıasyon var ameliyat dendı, rakam fazla gelınce bende devlet hastanesıne gıttım amelıyat dedıler ya orada olayım dıye dr içinde ıyı dıyenler yaptıranlar vardı tomografımıde aldım ama söyle bir baktı amlıyata gerek yok dedı, tomog. yede bakmadı deniz suyu verdı bana, moralımı bozuldu, ama sikayetlerım devam edıyor, şifaya gitmeyı dusunuyorum, maluım çorluda başka özel hastanede yoki orada amelıyat olna varmı acaba, menun kaldınız mı şikayetlerınız geçtimi,
benım şikayetlerım özellıkle gecelerı tıkanıklık süreklı ağızdan nefes alma, gece yan yatamıyorum süreklı sırt ustu yatıyorrum geneldede ağızım acık uyuyorum, hem yuruyup hem konusursam nefes nefese kalıyorum, 1 sayfa a4 tekı yazıyı seslı okursam sayfanın sonunda nefes nefese kalıyorum ve bu sıkayetlerım yaz kıs sureklı var.
ÇORLUDA REYAP HASTANESİ KBB BÖLÜMÜNDE OP.DR.FUAT BULUT ' UN BURUN ESTETİĞİ VE BURUN HAVA YOLU ( DEVİASYON ) KONUSUNDA İYİ OLDUĞUNU BİLİYORUM. YAPTIĞI BURUNLAR GAYET DOĞAL VE ESTETİK DURUYOR. BU KONUDA FUAT BEYİ ÖZELLİKLE TAVSİYE EDERİM.
Hangi hastanede ve fiyatı neydiEki Görüntüle 1812382 Eki Görüntüle 1812383 Eki Görüntüle 1812382 Eki Görüntüle 1812383 Merhaba 18 şubatta burun estetiği ve deviasyon ameliyatı oldum sevgili doktorum Fuat Bulut sayesinde henüz iki ay bile olmamışken gayet muhtesem bi sonuç elde ettik gayet doğal ve nefes yolu açık bi burnum oldu.Ameliyat sürecim sanki hiç yaşamamışım gibi kolay geçti dr.Fuat bey ilgi alaka ve motivasyonuyla kendimi çok iyi hissetmemi sağladı Çorlu ve Trakyada daha iyisi yok bunu söyleyebilirim ameliyat olmayı düşünenler henüz doktor bey Trakya topraklarındayken hiç zaman kaybetmesinler derim
Merhaba bende Çorlu'da oturuyorum deviasyon ve burun eğriliği var bendede burnunuz güzel olmuş ne kadar ödediniz acaba öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 1812382 Eki Görüntüle 1812383 Eki Görüntüle 1812382 Eki Görüntüle 1812383 Merhaba 18 şubatta burun estetiği ve deviasyon ameliyatı oldum sevgili doktorum Fuat Bulut sayesinde henüz iki ay bile olmamışken gayet muhtesem bi sonuç elde ettik gayet doğal ve nefes yolu açık bi burnum oldu.Ameliyat sürecim sanki hiç yaşamamışım gibi kolay geçti dr.Fuat bey ilgi alaka ve motivasyonuyla kendimi çok iyi hissetmemi sağladı Çorlu ve Trakyada daha iyisi yok bunu söyleyebilirim ameliyat olmayı düşünenler henüz doktor bey Trakya topraklarındayken hiç zaman kaybetmesinler derim
özlem hnm merhaba herhalde siz dr. ahmet bey başka yere taşınmadan önce yaptırdınız çok şanslısınız o zaman şimdi durumunuz nasıl bir sıkınrı ile karşılaştınız mı?başka bir başlığa yazmıştım yazımı kopyalıyorum çorluda yaşayıp tedavi olmak isteyen varsa faydalansın diye. ben çocukluktan burnuma fazla darbe aldım hem trafik kazası hem sağlık ocağında bi dr un sargı bezi tampon uygulaması ile büyüme çağındayken haliyle kemik ve kıkırdak doku zarar görmüş hep 18 inden sonra aml olursun diyorlardı kısmet bu zamanaymış bir türlü güvenip aml olmadım daha önce çorlu dh bi plastik cerraha aml için gün almıştım ama iptal ettirdim estetik kaygım yok tamamen sağlık açısından gereken bir durumdu.
çorlu da ameliyat oldum Dr um Ahmet Berber ilk gün dahi bi ağrım yoktu morluk yoktu ameliyattan yaklaşık 5 saat sonra bandajı söktüm kendim yıkama işlemi yaptım. Dr um o gün iki kere geldi yanıma korkma böyle paket yaptığımıza bakma çok başarılıydı hemşireler çıkartsın yıkama işlemini yapabilirsin dedi. çıkabilirsin dedi ama sonra tekrar geldi ben onun o hastanede yaptığı ilk aml ım o yüzden bi gece kalman lazım dedi ertesi gün sabah tekrar geldi nasıl olduğumu sordu taburcu etti (ben özelde iki kere estetik oldum bir kere bile dr görmedim gelmemişti) tamponu cuma günü çıkarttı biraz acıdı çünkü yıkama işlemini beceremedim ıslak tutmak lazımmış serum fizyolojik ile. kuru olunca az acıdı ama o an aldığım nefesi anlatamam müthiş bi duyguydu. çok iyiyim çarşamba aml oldum perşembe pazara gittim gezdik falan cuma tampon çıktı yarın da gezi turuna katılıyorum iğne adayı gezeceğiz korkacak bir durum yok kapalı aml yapıldı dikiş yok önden. tabi bu her hastaya göre değişebilir.
tüm yaşananlar böyle dr uma teşekkür ediyorum çorlu da yaşayanlar kensine gönül rahatlığı ile gidebilir. ben şimdilik memnunum bi aksilik yaşayacağımıda düşünmüyorum. inşallah da öyle olur.
ben özlem değilim yanlış oldu galiba ama size özelden yazacağımözlem hnm merhaba herhalde siz dr. ahmet bey başka yere taşınmadan önce yaptırdınız çok şanslısınız o zaman şimdi durumunuz nasıl bir sıkınrı ile karşılaştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?