merhaba, bende nefes alma problemı var, ç.köy optimette tomografı çekildi devıasyon var ameliyat dendı, rakam fazla gelınce bende devlet hastanesıne gıttım amelıyat dedıler ya orada olayım dıye dr içinde ıyı dıyenler yaptıranlar vardı tomografımıde aldım ama söyle bir baktı amlıyata gerek yok dedı, tomog. yede bakmadı deniz suyu verdı bana, moralımı bozuldu, ama sikayetlerım devam edıyor, şifaya gitmeyı dusunuyorum, maluım çorluda başka özel hastanede yoki orada amelıyat olna varmı acaba, menun kaldınız mı şikayetlerınız geçtimi,
benım şikayetlerım özellıkle gecelerı tıkanıklık süreklı ağızdan nefes alma, gece yan yatamıyorum süreklı sırt ustu yatıyorrum geneldede ağızım acık uyuyorum, hem yuruyup hem konusursam nefes nefese kalıyorum, 1 sayfa a4 tekı yazıyı seslı okursam sayfanın sonunda nefes nefese kalıyorum ve bu sıkayetlerım yaz kıs sureklı var.
benım şikayetlerım özellıkle gecelerı tıkanıklık süreklı ağızdan nefes alma, gece yan yatamıyorum süreklı sırt ustu yatıyorrum geneldede ağızım acık uyuyorum, hem yuruyup hem konusursam nefes nefese kalıyorum, 1 sayfa a4 tekı yazıyı seslı okursam sayfanın sonunda nefes nefese kalıyorum ve bu sıkayetlerım yaz kıs sureklı var.