Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bende adet düzensizliği başladı ve kanamamda azalma var sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yiyiyorum bu şekilde olupta faydasını gören var mı forumda arkadaşalrda biri kullanmış ama cevap alamadım sizce doğru mu yapıyorum şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
kızlar bende adet düzensizliği başladı ve kanamamda azalma var sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yiyiyorum bu şekilde olupta faydasını gören var mı forumda arkadaşalrda biri kullanmış ama cevap alamadım sizce doğru mu yapıyorum şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
ben çörek otunun yağını göğüsüme masaj yaparak sürüyorum iri ve dik kalmasını sağlıyor hatta dün sevgilim şu yağı bırak artık göğüslerin azına gircek dedi
ben çörek otunun yağını göğüsüme masaj yaparak sürüyorum iri ve dik kalmasını sağlıyor hatta dün sevgilim şu yağı bırak artık göğüslerin azına gircek dedi
ben cörek kullandigimda sabahlari ac karnina,aksamda yemekten önce iciyordum.. benim adet miktarimda cogalma olmustu..ama herkeste sanirim bir faydasi olmuyor