15 günde cok fark etmiş desene canım o zmn gzl bişi izler ztn hemen gezmez bn geccegin, b,isem uzun süre kullanirim onu sorun etmem yarın alim deniyim o zmn tsk ederm :1hug:
Benim cildime sürerek yaramadı canım. Ben de içerek tüketiyorum.
hem içten daha etkili olur belki...kaydirigubbakcemile
canım bende haftada bire düşürüdm çok iyi geldi aslında problemin ağırlığına göre değişiyor demekki ama öğütülmüş olarak tüket mutlaka çünkü tanesini midemiz öğütemiyor. ben karabiber değirmeni ile günde bi tatlı kaşığı öğütüp içiyorum taze öğpütülecek onuda hatırlatayım yağıda çok iyi aslında ama belkide markasındandır.
islandcım çok zor değil 10 dakkalık iş öğütmek kullandığın markayı bilmiyorum shiffa home un ürünleri bi çok şehirde var netten bulabilirisin bulunduğun şehirde satan yerleri watsons dada oluyor. cildine iyi gelmediğini söyleyince tereddüt ettim soğuk presleme ile elde edilmiş falan yazıyor mu üstünde bendede iki marka var shiffa home ve defne ikisinin arasında çok fark var
islandcım çok zor değil 10 dakkalık iş öğütmek kullandığın markayı bilmiyorum shiffa home un ürünleri bi çok şehirde var netten bulabilirisin bulunduğun şehirde satan yerleri watsons dada oluyor. cildine iyi gelmediğini söyleyince tereddüt ettim soğuk presleme ile elde edilmiş falan yazıyor mu üstünde bendede iki marka var shiffa home ve defne ikisinin arasında çok fark var
Benim kullandığım bu canım. Mecitefendi çok bilindik bir markadır. O yüzden tereddüt etmeden aldım.
çörekotu tohumundan soğukpres yöntemi ile elde edilmiştir, yazıyor.
island bu kaç gr ve kaça aldın?? :kedi:
50 ml. canım fiyatını tam hatırlamıyorum, ama ya 4,5 ya da 5,5 olması lazım...
arkadaşlar hemşire olan komşumuzun cildimi gördükten sonra ki tavsiyesi üzerine çörekotunu netten araştırdım. peygamber efendimiz de çörekotu ölümden başka her derde deva demiş ve iyileşenlerin hastalılarına şifa bulanlar yorumlarını yazmışlar.ben sadece cildim düzelsin istiyordum 5 yıldır stres nedeniyle cildim perişan bi duruma geldi 4 gün önce aktardan çörekotu yağı ve çörek otu alıp yapını her akşam cildime masaj yaparak sürdüm çörekotunuda karabiber değirmeninde öğütüp birer tatlı kaşığı içtim suyla birlikte sivilceler gitti şimdi sıra izlerinde ayrıca adet düzensizliğim vardı kullandığımın 2. gününde adet oldum ve ilk defa ağrısız geçtiayrıca uzun zamandır bu kadar rahat uyuduğumu hatırlamıyorum. şiddetle tavsiye ederim yalnız güzendiğiniz bi yerden alın yağınızı.. sevgiler sağlıklı günler..
arkadaşlar netten ayrıydım bi süre cevaplayamadım çok özür. şehir dışına çıkıyorum ne zman girerim bilemiyorum. yeşilbursacım her akşam kullanma çok kurutuyo çünkü kendi cildine göre bi ayar yaparsın ama içmek daha faydalı ben faydasını gördüm birde çörekotumu mutfakta kavanozun içinde saklıyordum kavanozu bi açtım içinden kelebek çıktı sanıyorum güvelenmiş kafamçokkarıştı öğütüpte kullanacaklara tavsiyem buzdolabında saklasınlar unutmayın günlük öğütülüp kullanılacak yağını alırsanız soğuk presle elde edilmiş olsun yağında ağzını açık unutmayın. herşeyin fazlası zarar arkadaşlar bunu da unutmayın yerimseniben umarım en kısa zamanda tekrar görüşebiliriz bi süre netten uzağım :gitme:
arkadaşlar hemşire olan komşumuzun cildimi gördükten sonra ki tavsiyesi üzerine çörekotunu netten araştırdım. peygamber efendimiz de çörekotu ölümden başka her derde deva demiş ve iyileşenlerin hastalılarına şifa bulanlar yorumlarını yazmışlar.ben sadece cildim düzelsin istiyordum 5 yıldır stres nedeniyle cildim perişan bi duruma geldi 4 gün önce aktardan çörekotu yağı ve çörek otu alıp yapını her akşam cildime masaj yaparak sürdüm çörekotunuda karabiber değirmeninde öğütüp birer tatlı kaşığı içtim suyla birlikte sivilceler gitti şimdi sıra izlerinde ayrıca adet düzensizliğim vardı kullandığımın 2. gününde adet oldum ve ilk defa ağrısız geçtiayrıca uzun zamandır bu kadar rahat uyuduğumu hatırlamıyorum. şiddetle tavsiye ederim yalnız güzendiğiniz bi yerden alın yağınızı.. sevgiler sağlıklı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?