Iyide ayni konu değil ki, konuya baktım sorduğum soruya dair 1 yorum disinda birsey bulamadim. Bu tavsiyeyi de evet orda gördüm ama sonuna kadar okumama rağmen baska cevaplar bulamadimAğlayarak makarna yiyorum
Boyun ve kilon gayet ideal seni kıskanıyorlar kilo al diyorlar aman dikkat et kilo alma vermek cok cok daha zor 4 kilom var verilecek ve su an cook acim...www.kadinlarkulubu.com
Aç karnına yersen zayıflatıyormuş. Tok karnına yer isen kilo aldırıryormuşHayır aksine insanlar bu yağı kullanıp zayıflıyor.
Ya. Peki yuzde yüz dogal mi olmasi lazim acaba yoksa marketlerde satilanlarda kullanilabilirmi?Aç karnına yersen zayıflatıyormuş. Tok karnına yer isen kilo aldırıryormuş
Denediniz mi bende tam tersine midemi bulandırıyorYemekten sonra içerseniz iştah açabilir. Bulantıyı kesiyor.
Ama geri düşersiniz bence 48 e . Degil mi? Doğumlar sezeryan mi? Ben sezeryanda daha gec kilo verildiğini duydum bi arkadasim oyle doğum yaptı çocuğu 2 bucuk yaşındaydı bekarliktaki gibi zayıf kalmadı. 43 kiloydu.1,72 boyunda ve 45 kilosu var kızımın.
Bu zayıflığı neden bu kadar dert ediniyorsunuz anlamıyorum. 2.ci kızım olana kadar kilom hep 48 idi. boyumda 1,63 idi. Hiç bir zaman zayıfım diye dert edinmedim. Rabbim saglık sıhhat versin gerisi boş diye düşünüyorum.Şuanda 3 bebeğimi dünyaya getirdim ve kilom 62 oldu.Yani zamanla illa ki kilo alınıyor. Rabbim başka dert vermesin
ilk 2 dogum normal dogum oldu. 13 yıl aradan sonra 3ci doğumum oldu. Bu son doğumum sezaryen oldu. Kızkardeşim 3 doğumunu da sezaryan oldu. Her defasında eski kilosuna geri döndü.Bu sanırım birazda bünye meselesi.Ben ilk dogumumda hemen kilo verdim. 2 doğumumda 6 ay içinde verdim. Bu doğumda ise bebek doğduktan sonra kilo aldım.Ama geri düşersiniz bence 48 e . Degil mi? Doğumlar sezeryan mi? Ben sezeryanda daha gec kilo verildiğini duydum bi arkadasim oyle doğum yaptı çocuğu 2 bucuk yaşındaydı bekarliktaki gibi zayıf kalmadı. 43 kiloydu.
Bende 45 'le hamile kaldım suan 58 im vermemek için napmak lazımki acaba
6 ay içinde tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum. Marketlerde satılanlar o yüzden olmayabilir. Direk aktara çektirip alabilirseniz daha iyi olurYa. Peki yuzde yüz dogal mi olmasi lazim acaba yoksa marketlerde satilanlarda kullanilabilirmi?
Ay hepsi birbirinden farklı spesifik. Demek ki hamilelikten hamilelige bile değişiyor aynı bünyede. Of yaaa bende cok zayıf hamile kaldim guatr hastasıyım bir de erken doğururum diye de korktum hep sanirim bende eski kiloma hemen dönerim sezeryan doğum olcak. Allah bağışlasin çocuklarınızı bu aradailk 2 dogum normal dogum oldu. 13 yıl aradan sonra 3ci doğumum oldu. Bu son doğumum sezaryen oldu. Kızkardeşim 3 doğumunu da sezaryan oldu. Her defasında eski kilosuna geri döndü.Bu sanırım birazda bünye meselesi.Ben ilk dogumumda hemen kilo verdim. 2 doğumumda 6 ay içinde verdim. Bu doğumda ise bebek doğduktan sonra kilo aldım.
Denediniz mi bende tam tersine midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?