- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 30
-
- Konu Sahibi Ayseeeee44
Sorun yok. Kurler illaki fayda edecek diye bisey yok maalesef. Soganda denedim olmadi.Sorun neydi canım sende
Teşekkür ederim canımBunlara bi göz at yararlj olur belki. Bende adetm bitti uygulayacagim. Bugün basladim
Burda yillardir bekleyenlwr var benim gibi. Umudunu kaybetmeTabii ki Belki vesile olur diye bakalım
Temmuz ayından bu yana uğraşıyoruz ama olmuyor malesef
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin sana bana ve tüm dileyen herkese inşallahŞu anda bu kürü deniyorum ben de, aslında hemen kullandım ve hemen hamile kalayım düşüncesiyle değil.. Sadece burda çok duydum kaç yılın ardıncan bu kürle hamile kalan olmuş, bilemeyiz belki vesile olur bize de, en azından yumurta kalitesini arttırdığını biliyorum ve benim yumurtam çatlıyor kendiliğinden sadece döllenme olmuyor..
Amin canım amin inşallahRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin sana bana ve tüm dileyen herkese inşallah
Ayyy çok sevindimBen o şekilde hamile kalmıştım. 3 ay uyguladım. 3.ay sonunda yumurtlama zamanımı farkli belirtilerle gecirmiştim.o ay hamile kalacağımı anlamıştım. Çok şukur bir oglum var şimdi
2 sene tedaviler denedik haplar, karından yapilan igneler vs. Olmadı bebegimiz. Sonra birgun internette dogal yollardan nasil hamile kalirim diye arastirirken bu kürü buldum. Dedigim gibi 3 ay denedim. Sabah aksam 1 tatli kaşigi yedim sanirim adetten sonra 10 gün olabilir tam hatirlayamiyorum. 2sene oldu :) yumurtlama zamanı hiç ağrı cekmezken o gün çok şiddetli ağrı çektim ve sarımsı pembemsi bi akıntı geldi. İnat ettim ağri kesici almadım ve işte eşimle birlikte olduk. Ne bacagimi havaya kaldrdm ne de yan yattim oyle 5 dakika durdum sadeceAyyy çok sevindim
Biraz anlatır mısın belirtileri nasıl kullanmaya başladığını neden kullandığını
Su an bu kürü yapiyorum yaptim bitti dediğiniz gibi yumurtlama ağrısı bilmezdim bende ama bugun cok şiddetli ağrı hissettim korktum kist mi oldu acaba diye ins banada hayirli şekilde vesile olur2 sene tedaviler denedik haplar, karından yapilan igneler vs. Olmadı bebegimiz. Sonra birgun internette dogal yollardan nasil hamile kalirim diye arastirirken bu kürü buldum. Dedigim gibi 3 ay denedim. Sabah aksam 1 tatli kaşigi yedim sanirim adetten sonra 10 gün olabilir tam hatirlayamiyorum. 2sene oldu :) yumurtlama zamanı hiç ağrı cekmezken o gün çok şiddetli ağrı çektim ve sarımsı pembemsi bi akıntı geldi. İnat ettim ağri kesici almadım ve işte eşimle birlikte olduk. Ne bacagimi havaya kaldrdm ne de yan yattim oyle 5 dakika durdum sadeceherkes yok yan yat yok amuda kalk vs diyordu onlar hep palavra. Adetime yakın da sağ yumurtaligimda sidderli aģri ve batma hissettim. Test aldm yaptm pozitif cikti. Benim hikaye bu kadar. İnanın her sey çok yolcu işiydi. Eşimle hep guleriz. Ne doktorlara gittik ne igneler ilaclar okdr ugrastik ama sonra beş dakikada beşiktaş
Insallah sizde de işe yarar. Hayırlısı olsun umarım.Su an bu kürü yapiyorum yaptim bitti dediğiniz gibi yumurtlama ağrısı bilmezdim bende ama bugun cok şiddetli ağrı hissettim korktum kist mi oldu acaba diye ins banada hayirli şekilde vesile olur
Ins cok tesekkur ederimInsallah sizde de işe yarar. Hayırlısı olsun umarım.