Gebeliğe Hazırlık Çörekotu kürü sonrası...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sinemce01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
325
178
103
39
Hanımlar, 4 aydır hamile kalamıyorum. Yaşım 33 ve 6,5 yaşında bi kızım var. 12 haziran en son adetimin ilk günüydü ve adetimin 3. Gününde çörekotu kürüne başladım ve 10 gün devam ettim. Adetlerim normalde düzenlidir. 28, 29 ya da 30 günde bir adet olurum. Ayrıca ilk kez bu ay ovülasyon testine de başladım. Adet dönemimin 11. Ve 12. Günü koyulaşır gibi oldu ama pik olmadan rengi açıldı. Şu an 18. Gündeyim hala yumurtlama yok. Hiç akıntım falan da yok zaten. Ovülasyonu öylesine yapıyorum belki süpriz olur diye. Sizce çörekotu kürü ters tepmiş olabilir mi?

Corek otu kullanip cok hamile kalan var ancak her zaman herkese yaramiyor hormonlariniza baktrdiz mi yani hersy yolunda mi

1,5 sene önce baktırmıştım. Sorun yoktu. Şu an bilmiyorum açıkçası. Ovülasyonu bi deneyeyim dedim. Hala tık yok

benim yumurtlamam genelde 4. gun olurdu bu ay corekotu kullandim 6. gun oldu cok gec degil ama yinede 2 gun geciktirdi bence bi daha da kullanmicam herkeste ayni etkisi yok bence

Regl sırasında büyük büyük kan pıhtıları gelmesi iyi bişi mi yoksa kötü mü? Çörekotu kürüne bağladım bu durumu, bu ay reglim hem yoğun oluyo hem de çok kan pıhtıları geliyo

canim dusuklerde pihtili ve yogun olur kanama ama insallah dusuk degildir

canim dusuklerde pihtili ve yogun olur kanama ama insallah dusuk degildir
Düşük olduğunu sanmıyorum canım. Ovülasyonda yumurtladığım zaman değerlendireceğiz diye ilişkiye giremedik bu ay:KK70: ilk ovülasyon kullanma ayımdı. Piki yakalayamadan regl oldum. Adetin 10. Günü mü ne biraz koyulaşır gibi olduydu, meğer o zaman yumurtlamışım

Düşük olduğunu sanmıyorum canım. Ovülasyonda yumurtladığım zaman değerlendireceğiz diye ilişkiye giremedik bu ay:KK70: ilk ovülasyon kullanma ayımdı. Piki yakalayamadan regl oldum. Adetin 10. Günü mü ne biraz koyulaşır gibi olduydu, meğer o zaman yumurtlamışım
tuh kotu olmus 😃 o zaman dedigin gibi ek bi seyler almak vucutta bazi degisikliklere sebp oluyor buda onlardan biri demekki gec mi basladin ovulasyona yoksa tam koyulasmadigi icin anlayamadin mi

Yok geç başlamadım. Adet biter bitmez başladım. Laboquick kullandım. Adetin 10 ve 11. Günü bi tık koyulaşır gibi oldu ama pike yaklaşmadan açıldı. Belki dedim geç yumurtlarım. 18 gün peşpeşe ovülasyon yaptım. Hiç iki çizgi görmedim. Herşeye de dikkt ettim, sıvı almadım, hergün saat 14.00de yaptım. Ben de bu ay birgebenin günlüğünden çubuk test siparis ettim

Back