Menopoz Çörek Otuyla Adet Olabilirsiniz❤

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Kara81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
128
17
43
Merhaba Arkadaşlar
Ben 8 aydır adet olamıyordum en son saraçoğlunun kürlerini kullandım haziran 2017 de adet oldum kürlerini 235tlye kargoyla gelmişti çok masraflı oluyordu hep böyle para verip adet olmak istemiyordum sonra almadım....
Aklıma çörek otu geldi saraçoğlunun kürlerinin içinde çörek otu yağı da vardı çörek otunun faydalı olduğunu görünce sadece çörek otu uyguladım...(çörek otu yağını yapmadım sadece bildiğimiz çörek otu aldım marketten pakette olanını aldım)

Bir bardak suya bir iki çay kaşığı çörek otu atın sabah akşam aç karnına için bir hafta içinde etkisini göreceksiniz...
Göğüslerde şişkinlik olursa bilinki adet olacaksınız...
Çok mutluyum adet oldummmm❤

Son düzenleme:
Pekı taneleri ezip mi suya atıyorsunuz çok sordum ama şimdiden teşekkür ederim cevapplarınız için sağolun

İnşallah :KK54:
Sekiz ay olmayıp çörek otundan sonra olmak mucize gibi degıl
Mucizenin ta kendisi çok şaşırdım doğrusu

Evet diyecek bir söz bulamıyorum inşallah sizde de etkili olur buraya yazarsınız...

Benimde menopoz belirtilerim başladı. İlk defa 2 ay oldu adet olamadım. Çörek otunu öğütücüden geçirip her gün 1 tatlı kaşığı yiycem artık. Tşk verdiğiniz bilgi için muzurluke muzurluke

Bnde adet olamama gibi sorunlar yaşadım. Adet olamamak çok kötü bişey bilirim. Şişliği , sinirliliği vs. durumlar çok sinir bozucu. Bnde denedim adet söktürücü bitkisel şeyleri ama bi yere kadar. Soğan suyu içtim, çivanperçemi içtim, balın içine çörek otu katıp kaşıkladım. Ama 1-2 ay düZenli getiriyo sonra yine başa dönmüştüm. Adet oldururken bazı hormonların dengesini bozabiliyo aman dikkat. Bnce dr a gidin adet olamama sebebini öğrenin.

Bnde adet olamama gibi sorunlar yaşadım. Adet olamamak çok kötü bişey bilirim. Şişliği , sinirliliği vs. durumlar çok sinir bozucu. Bnde denedim adet söktürücü bitkisel şeyleri ama bi yere kadar. Soğan suyu içtim, çivanperçemi içtim, balın içine çörek otu katıp kaşıkladım. Ama 1-2 ay düZenli getiriyo sonra yine başa dönmüştüm. Adet oldururken bazı hormonların dengesini bozabiliyo aman dikkat. Bnce dr a gidin adet olamama sebebini öğrenin.
Benim yumurta rezervim azalmış. Fsh da 36 oldu. Yani artık menapoz belirtilerim yeni yeni başladı. Doktor ilaç verdi her gün içiyorum. Progesteron ve östrojen içeriyormuş ve gebeliğede engel olmaz dedi. Ben bebeğimde olsun istiyorum ama anca tüp bebekle olur diyorlar. Adet olamadığım için kasıklarım sürekli adet sancısı çeker gibi acıyor. Karnımın alt tarafında da aynen dediğiniz gibi şişkinlik beni rahatsız ediyor. İlaçla adet olmakta hoşuma gitmiyor ama çaresizim işte doktorun dediğini yapıyorum. Çörek otuda her derde deva. Yumurtayı geliştirip belki çatlamasını sağlar ve adet olurum. Testere dişli aslan pençeside içicem. O da hormon dengeleyici bir çay

Benim yumurta rezervim azalmış. Fsh da 36 oldu. Yani artık menapoz belirtilerim yeni yeni başladı. Doktor ilaç verdi her gün içiyorum. Progesteron ve östrojen içeriyormuş ve gebeliğede engel olmaz dedi. Ben bebeğimde olsun istiyorum ama anca tüp bebekle olur diyorlar. Adet olamadığım için kasıklarım sürekli adet sancısı çeker gibi acıyor. Karnımın alt tarafında da aynen dediğiniz gibi şişkinlik beni rahatsız ediyor. İlaçla adet olmakta hoşuma gitmiyor ama çaresizim işte doktorun dediğini yapıyorum. Çörek otuda her derde deva. Yumurtayı geliştirip belki çatlamasını sağlar ve adet olurum. Testere dişli aslan pençeside içicem. O da hormon dengeleyici bir çay

hayıt tohumu da kullanmalısınz asıl ama en az 4-5 ay hiç ara vermeden. hem fsh düşürür adet gördürür

X