- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Kesinlikle çok güzel bir nimet bu çörek otu yağııVaay güzelmiş:)
Yok ben direk yağı şişesinden pamuğa döküp kullandım o şekilde uyudum. Sivilcelerin varsa yararlı olur bencePeki yağı su ile seyrelterek mi kullanıyorsunuz?
Ve kuru bir cildim var, ben de faydasını görür müyüm ki?
Şimdiden teşekkürler.
Softem markası A.101 bim yada şokdan almıştım ama hangi market hatırlamıyorum üçünden birindeSenin kullandığın marka hangisi bazıları etkisiz oluyorda:)
Yooo bende ne gögüste ne yüzde kıllanma yapmadı canımGöğsü için kullananların kıllanma yaşadığıyla ilgili konu açılmıştı. Bende denemeyi düşünüyordum bunu görünce vazgeçmiştim...
Kopyalayamadım canım telefondan ama google a çörek otu yağı kıl Yapar mı diye yazınca hemen o konu çıkıyo. Nolur ne olmaz yüz birde dikkatli kullanın yinedeYooo bende ne gögüste ne yüzde kıllanma yapmadı canım
Tabi insandan insana değişir o yan etkileri uyarın için teşekkürlerKopyalayamadım canım telefondan ama google a çörek otu yağı kıl Yapar mı diye yazınca hemen o konu çıkıyo. Nolur ne olmaz yüz birde dikkatli kullanın yinede
Yok ben direk yağı şişesinden pamuğa döküp kullandım o şekilde uyudum. Sivilcelerin varsa yararlı olur bence