- Konu Sahibi denniss_shady
-
ayy felaket gerılıyo yaa demı zaten sarkacak bısı yokkı oyle sarkık dursun dımdık duruyo oyle zavallılar degısık degısık yag kokularından perısan oluyolar
merhabalar;
ben de burada okuyup bir hevesle hayıt tohumu, küç ve çörek otu yağı alıp kullananlardanım. hayıt tohumu ve küç ile hiçbir sonuç elde edemedim.
bugün çörek otu yağını kullanmaya başlayalı 5 gün oldu. ve dünden beri göğüslerimde inanılmaz bir gerginlik ve ufak ufak kasılmalar, göğüs uçlarımda hissedilir derecede sancıcıklar var :87: gözle görülür bir büyüme değil elbette ama gün içinde sürekli hissettiğim sızılar ve gerilmeler var
uzun süreli kullanımda kesinlikle işe yarayacağını hissediyorum. o yüzden de devam edicem.gelişmeleri yazarım
gelişmleri bekliyorum canım umarım snd bizim gibi çabuk ve güzel bi sonuç alırsın bu arada melodiyi dinledin mi onu da dinlemeni tavsiye ederim gerçekten inanılmaz bişi ama gerçek
melodi bende hiç etki etmedi kızlar
canım nasıl dinledin sen hpsini birden mi dinledin gün içine yayarak dinleyince etkiliyo aslında en azından olumlu sonuç alan kişler var bende dahil nden etki etmedi sana acaba:26::26::26:
gün içine yayarak dinledim tatlım,kulaklıkla hemde ama hiç etki yok =(
5. gün bitti canım bugün
bence 5 gün daha devam et canım pes etmek yok mutlaka 20 kez dinle ben bazen 25-28 dinliyodum değişiyodu
Kızlar,
Bu melodi dediğiniz ne tam olarak, ne dinliyorsunuz?
Bir şey anlamadım... :44:
göğüs büyüten cep melodisi yada 10 günde 3 cm başlıklarını ıncele canım
evet canım zayıfım ben hemde fazlasıyla bi yandan da kilo almaya çalışıyorum zaten kollarımın kalınlaşması işime gelirbakalım ben melodiye haftaya falan tekrar başlicam tekrar etkisi olucak mı görmek için bakarsın bidaha 3 cm kazanırız
gerilme oluyo canım sert olması iyidir ya sarkık durmaz dik kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?